ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός σύλλογος που θα διεκδικήσει όλα τα Πρωταθλήματα!

Ο Ολυμπιακός  είναι ο μοναδικός σύλλογος που θα διεκδικήσει όλα τα Πρωταθλήματα!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Ο Ολυμπιακός μας είναι ο μοναδικός σύλλογος που θα διεκδικήσει ΟΛΑ τα Πρωταθλήματα , σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Κανείς άλλος. Όλοι οι «άλλοι» σε κάποια απλά συμμετέχουν, σε κάποια άλλα είναι κυριολεκτικά απόντες και σε ελάχιστα έχουν πιθανότητες. Με την τροπαιοθήκη μας να έχει μεγαλώσει κατά 3 Κύπελλα και 2 Ευρωπαϊκά ήδη! Η ζυγαριά πάντα γέρνει υπέρ μας. Ελάχιστες είναι οι φορές που δεν σηκώνουμε όλα τα τρόπαια , αγγίζοντας το τέλειο. Δεν είμαστε φαβορί σε όλα, όπως  πχ στο Χαντ- μπολ και στο γυναικείο Βόλεϊ. Όλοι όμως μας υπολογίζουν. Κανείς δεν μας ξεγράφει γιατί ξέρει τι θα συμβεί( ρωτήστε την ΑΕΚ πέρσι στο χαντ- μπολ τι έπαθε).

Στεκόμαστε απέναντι σε όλους. Σε κάθε άθλημα σχεδόν και διαφορετικός αντίπαλος. Αν οι υπόλοιποι σύλλογοι, είχαν τμήματα να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα όπως εμείς θα έβλεπε όλος ο φίλαθλος κόσμος την διαφορά του Ολυμπιακού απέναντι σε όλους τους άλλους. Φανταστείτε πχ να είχαν η ΑΕΚ μπάσκετ γυναικών, η αντρικό Βόλεϊ , και ο ΠΑΟ και Χαντ μπολ, η να έφερναν όλοι αθλητές- τριες αξίας παντού, να συμμετείχαν σε όλα Ευρώπη, να ήταν σε όλα ανταγωνιστικοί , αν θα μπορούσαν να σταθούν οικονομικά. Τώρα απλά επιλέγουν που τους παίρνει να διεκδικήσουν κάτι. Και όπου σηκώνουν κεφάλι βλέπετε πως. Στο Πρωτάθλημα της μεζούρας και της γραβάτας, και με τα απομεινάρια του Φάρου στο γυναικείο μπάσκετ. Μόνο στο γυναικείο Βόλεϊ έχουν φτιάξει οι αντίπαλοι μας,  όντως καλές ομάδες και στο χαντ- μπολ η ΑΕΚ λόγω της ενασχόλησης του αποκλειστικά και μόνο από επιχειρηματία, αλλά και εκεί χωρίς τους «Σιδηρόπουλους» δεν. Λεφτά έχουν, παίχτες και ρόστερ έχουν, αλλά ομάδα δεν…. έχουν για να μας επιβληθούν αποκλειστικά και μόνο στο γήπεδο. Όχι μόνο φέτος αλλά από το 2017-18 και εδώ. Και όμως τους έχουμε πάρει μπεσαλίδικα 3 Πρωταθλήματα, και αυτοί 2 με σκιές στα «χαρτιά».

Βλέπετε όλοι τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε παντού για να έρθουν όλα τα Πρωταθλήματα στο λιμάνι. Τι πόλεμο δεχόμαστε για να μας στερήσουν αυτά που δικαιούμαστε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ακόμη και με τα λάθη που αναγνωρίζουμε  ότι έχουμε κάνει σε μεταγραφές, στελέχωση των ρόστερ, προπονητές κλπ . Στο μοναδικό άθλημα, που και εκεί πάλι διατηρούμε ελπίδες κατάκτησης, που δεν έχει «παίξει ρόλο» η διαιτησία και δεν έχει αλλοιωθεί η  βαθμολογία υπέρ των αντιπάλων μας είναι το γυναικείο Βόλεϊ. Είναι απολύτως δίκαιο ότι συμβαίνει μέχρι τώρα. Σε όλα τα άλλα ομαδικά αθλήματα είμαστε δίκαια πρώτοι και άδικα δεύτεροι. Δεν ξέρω πόσα Πρωταθλήματα στο τέλος θα πανηγυρίσουμε αλλά οτιδήποτε άλλο συμβεί σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Πόλο, αντρών και  γυναικών, και Βόλεϊ αντρών θα συνιστά κατάφωρη αδικία. Στο χαντ- μπολ το διεκδικούμε στα ίσα και στο γυναικείο Βόλεϊ όσο ζω ελπίζω.

Για μια ακόμη φορά θα φανεί ποιος θέλει να κερδίζονται οι κούπες στα γήπεδα και ποιοι χρειάζονται «δεκανίκια». Είτε Κρατικά, είτε Ομοσπονδίας, είτε με σφυρίχτρες στο στόμα. Το μόνο που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι και κάποια να καταφέρουν να «κλέψουν» και πάλι αποτυχημένοι είναι. Εμάς απλά θα μας «λείψουν» κάποιες στο μέτρημα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ