ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στους «τρελούς» τρέλα δεν πούλησε κανείς!

Στους «τρελούς» τρέλα δεν πούλησε κανείς!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εγώ κοίταζα τον Κομίνη που κοίταζε τον Δημητριάδη που δεν είδε τον Ιβαν… η εξυγίανση στο υψηλότερο της σημείο…. Η εξυγίανση… της Ξάνθης… τηs Μπαλτακιάδας …και της δικέφαλης κότας, με την ένοχη συμμετοχή της Πολιτείας!

Θρύλε μπορείς- μπορείς να προκριθείς! Και αν δεν γίνει αυτό… πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό! Μην ανησυχείτε εκλεκτοί μας πελάτες. Άλλο η Ευρωλίγκα και άλλο το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Εσάς θα σας περιποιηθούμε δεόντως, με «σκούπα».

Τα «απόνερα» του ξενοδοχείου , απλά μπορεί να συνεχίσουν να γράφουν την «ένδοξη» Ιστορία τους. Αποθεώστε τους αντικειμενικοί. Χαρείτε μαζί τους , γιατί δεν θα πάρει το 5ο Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός τα τελευταία 27 χρόνια! Εκεί σας καταντήσαμε όλους σας.

Αυτό το πέναλτι θα το πληρώνετε τα επόμενα χρόνια , επανειλημμένως. Δεν βάλατε μυαλό από τα «ληστρικά χρόνια» που τα πληρώνετε μέχρι και σήμερα. Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο μόνο χαίρονται.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι… από τις προηγούμενες εκλογές το 2019 , μέχρι και σήμερα δεν κουνήθηκε ρουθούνι , όσον αφορά το κολυμβητήριο του Πειραιά. Σας βρήκαμε και χώρο , αλλά κοιτάτε να «τακτοποιείτε» όλους τους άλλους εκτός από τον Ολυμπιακό. Και μιλάμε για ερασιτέχνη όχι, για ανώνυμες εταιρείες. Όλα έμειναν ξανά μόνο στα λόγια. Στις μακέτες έχουμε μείνει ακόμη, εν έτη 2023!

Εκτός από λαγοί  και χούλιγκανς των σπρέϊ είστε και ΑΣΧΕΤΟΙ… δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι δεν ξέρετε ότι  τις θέσεις των ξένων τις έχετε ήδη από πριν κλείσει… ΕΡΝΑΝΤΕΣ ΚΟΒΑΡ ΕΠ και ΡΑΝΓΚΟΥΕΛ, είναι έτσι για να μαθαίνετε !!!! Έχετε χαζέψει από τις αμέτρητες φάπες ζέλες…

Εμείς δεν πανηγυρίζουμε «σώνοντας» τις χρονιές με Λιγκ Καπ και Κυπελλάκια. Εμείς παίρνουμε και διεκδικούμε ΟΛΑ τα Πρωταθλήματα σε ΟΛΑ τα σπορ. Ξεθάψτε ρε «αρχαιολόγοι» κανά τοπικό Πρωτάθλημα με συμμετοχή δύο ομάδων στην κατοχή η στον πόλεμο της Μικράς Ασίας, για να αυξήσετε τα τρόπαια του πελάτη. Γελάνε όλοι με τις μεθοδεύσεις σας μπογιατζήδες.

Μάνταλε… θα μάθεις γιατί δεν έπρεπε και εσύ να δείξεις την φανέλα. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Αλλά για να σκεφτεί κανείς πρέπει να έχει μυαλό. Που να το βρεις με τόσες φάπες από τον Ολυμπιακό. Είσαι πάντως ο μοναδικός που σήκωσε Πρωτάθλημα … Β΄ Εθνικής.

Όσο για σένα Παναθηναϊκάκι, έλα στο Καραϊσκάκη. Σε περιμένουμε πως και πως. Σου έχουμε πολλά μαζεμένα. Τι θες και εσύ; Πρωτάθλημα; Έλα- έλα-έλα.

Δηλαδή ρε βόθροι τώρα ο Άρης είναι «παράρτημα» του Αλαφούζου; Ουστ ψεύτες. Ο Ολυμπιακός ανιστόρητοι κομπλεξικοί , δεν είχε ποτέ… ούτε «ΟΦΗ», ούτε «Ξάνθη».

Ε, δεν ήταν δα και «φούρνος» το κατάστημα του Πιτσίλκα. Άκρα του τάφου σιωπή από ΟΛΑ τα ανεξάρτητα ΜΜΕ. Από όλους τους μαχητές της δημοκρατίας και της ελεύθερης ενημέρωσης. Μπεεεεεε…. Ούτε τηλέφωνα, ούτε κάμερες, ούτε αναφορές σε φήμες ρε παιδάκι μου για το ποιοι μπορεί να είναι από πίσω.

Δώστε το πάρκινγκ γιατί θα ξεχυθούν «αυθορμήτως» στους δρόμους οι λαγοί για τα συμφέροντα του ιδιοκτ… ε συγνώμη της ομάδας τους ήθελα να πω.  

 

 

PHOTO GALLERY

Στους «τρελούς» τρέλα δεν πούλησε κανείς!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ