ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι…..

Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι…..

Για μια ακόμη φορά δείξαμε ότι ξέρουμε και να χάνουμε. Δεν ρίξαμε ευθύνες στην διαιτησία , ούτε φυσικά «εφεύραμε» δικαιολογίες , για την ήττα μας στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος από την στιγμή που δεν υπήρξαν, όπως κάνουν όλοι οι αντίπαλοι μας σε όλα τα αθλήματα όταν χάνουν από τον Ολυμπιακό. Μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας. Δεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα η διαιτησία στον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος χαντ – μπολ. Ένα χαμένο πέναλτι ,ένα δοκάρι και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γκράντζαν στα τελευταία λεπτά του ματς , μας στέρησαν την νίκη στο πρώτο ματς της σειράς. Η διαιτησία όμως έπαιξε σημαντικό ρόλο σε προηγούμενα κρίσιμα ματς ώστε να χαθεί το πλεονέκτημα της έδρας για μας. Σήμερα δείξαμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να σπάσουμε την έδρα , και να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε στην συνέχεια ώστε να κατακτήσουμε και το Πρωτάθλημα μετά το Κύπελλο, αρκεί να είναι  σπαθένια η διαιτησία στα ματς που υπολείπονται. Στην Ηλιούπολη την Τετάρτη στις 7.30 με την συμπαράσταση του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την σειρά στα ίσα. Χάθηκε μια μάχη , όχι ο πόλεμος.

Υ.Γ… Κεδέρη δεν χρειάζεται να δείχνεις πόσο «μικρός» είσαι. Φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού άλλωστε. .

Ότι και να πω θα είναι λίγο... Ποτέ δεν πρόκειται να σε δω ως αντίπαλο σε όποια ομάδα και αν συνεχίσεις την καριέρα σου. Ήσουν, είσαι και θα είσαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ζήσαμε μαζί 12 χρόνια απίστευτες στιγμές δόξας. Η κόρη μου μεγάλωσε μαζί σου. Σε ευχαριστώ για όλα, αρχηγέ. Τα ίδια συναισθήματα ακολουθούν και την Κατερίνα σε αυτό το όμορφο ταξίδι με τίτλους και ανείπωτες χαρές! Εδώ θα είναι πάντα το σπίτι σας. Αλλάξαμε όλοι μαζί την Ιστορία του Ολυμπιακού στο γυναικείο Βόλεϊ… Εις το επανιδείν.

Back to back , καλύτερος κόουτς της Ευρωλίγκα. Με το μισό μπάτζετ , των «επιτυχημένων» προπονητών σύμφωνα με τους «ειδικούς» της ενημέρωσης στα ελληνικά ΜΜΕ. Όλη η μπασκετική Ευρώπη υποκλίνεται στο μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός, και μην τα κατάφερε πέρσι, και ας μην είναι το φαβορί και φέτος. Μόνο οι κομπλεξικοί και όσοι ζουν σε παράνοια δεν το αναγνωρίζουν. Απλά για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι δεν έφταιγε ούτε ο Μπαρτζώκας, ούτε και άλλοι προπονητές πριν και μετά από τον Γιώργο για τα «κλεμμένα» Πρωταθλήματα και Κύπελλα στην χώρα του Φάρου.

Την Τρίτη το απόγευμα στις 7.30 στο κολυμβητήριο του Πειραιά θα γίνει η στέψη για 37η φορά του Πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού. Πάμε όλοι μαζί να το χαρούμε γεμίζοντας το κολυμβητήριο και να ξεπροβοδίσουμε την ομάδα , πριν την συμμετοχή της στο final 8 του Βελιγραδίου. Εκεί που θα διεκδικήσουμε για 3η φορά το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης. Πλέον απέχουμε μόλις ένα Πρωτάθλημα από το να πιάσουμε τον Εθνικό σε κατακτήσεις στην κορυφή του αθλήματος και δύο από το να πάρουμε και εδώ τα σκήπτρα του Αυτοκράτορα στην Ελλάδα.

Πως γίνεται να ισχυρίζονται ότι  «κλέβουν» έναν αθλητή , με τον οποίον επιλέγουμε να μην ανανεώσουμε την συνεργασία μας, μόνο αυτοί οι ψεύτες ξέρουν. Ούτε η ΑΕΚ «έκλεψε» την Γιώτα, ούτε φυσικά ο ΠΑΟ τις Γενιτσαρίδη και Σταμολάμπρου, ούτε ο ΠΑΟΚ τον Λινάρδο από την στιγμή που επιλέξαμε τον Τζούριτς για βασικό κεντρικό. Όσον αφορά τον Παπαγγελόπουλο του οποίου το συμβόλαιο τελείωσε, θα ήταν ανόητος να μην πάει στον ΠΑΟ με τέτοια διετή προσφορά στα 35 του. Εμείς πάντως δεν απαξιώνουμε κανέναν αθλητή, τους ευχαριστούμε όλους ,όσο και αν βοήθησαν  άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο δεν έχει σημασία, τόσο για την συνεργασία μας, όσο και για την πραγματοποίηση των φετινών μας στόχων . Λογικά ως εθισμένοι στο «κλέψιμο» σε όλα τα επίπεδα, δεν μπορούν οι αντίπαλοι μας, οπαδοί και μμε, να ξεχωρίσουν τις διαφορές.  

 

 

PHOTO GALLERY

Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι…..
Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι…..
Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι…..
Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι…..
Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι…..
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ