ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δείξτε μας τον φίλο σας να σας πούμε ποιοι είστε!!!

Δείξτε μας τον φίλο σας να σας πούμε ποιοι είστε!!!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός σήκωνε στον Ουρανό του Πειραιά τον 300ο μάγκικο τίτλο σε όλα τα ομαδικά αθλήματα , οι «σύμμαχοι» σκοτώνονται μεταξύ τους, αναδεικνύοντας αλήθειες για τα «χάρτινα» και «πέτσινα» Πρωταθλήματα, που έχουν κατακτήσει στα 5 διαλλείματα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, ελέω, Κυβερνήσεων, διαιτητών και εξυγίανσης. Για το μπάσκετ επειδή είναι ανύπαρκτες οι «δικέφαλες κότες» και είναι ουρές του βάζελου, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, κάνουν τις πάπιες!

Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει  να περπατάει στην λεωφόρο της δόξας μόνος του. Έχοντας σηκώσει την φετινή σεζόν  Ευρωπαϊκά τρόπαια, σε Βόλεϊ αντρών, Πόλο γυναικών ( και το Πινγκ-πονγκ) , ετοιμάζεται να διεκδικήσει άλλα δύο. Την Ευρωλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόλο αντρών. Που καιρός για στεναχώριες για τα άλλα που δεν καταφέραμε να σηκώσουμε, είτε με δική μας υπαιτιότητα, είτε μας τα έκλεψαν. Ας θυμηθούμε όμως που αναλογούν αυτές οι 300 κούπες. Έχουμε και λέμε. Ποδόσφαιρο 80, στο Μπάσκετ αντρών 29, στο Μπάσκετ Γυναικών 9, στο Βόλεϊ αντρών 59, στο Βόλεϊ γυναικών 18, στο Πόλο αντρών 69, στο Πόλο γυναικών 26, και στο Χαντ- μπολ αντρών 7. Και δεν έχουν τελειώσει ακόμη τα Πρωταθλήματα σε Μπάσκετ αντρών, Πόλο γυναικών και Χαντ- μπολ. Άρα σύντομα το 300 θα αποτελεί παρελθόν, και η αντίστροφη μέτρηση για τις 400 θα έχει ήδη ξεκινήσει λίαν συντόμως.

 

Με μια υποσημείωση. Από αυτές τις κούπες οι 17 είναι Ευρωπαϊκές και οι 2 διεθνείς. Περιμένουμε με ανυπομονησία να μας πείτε. Πόσες κούπες εγχώριες και Ευρωπαϊκές έχετε σε αυτά τα κυριότερα ομαδικά αθλήματα, και που διάολο έχετε κατακτήσει όλες όσες προπαγανδίζετε. Σε ποια αθλήματα ρε παιδάκι μου. Γιατί έτσι πρόχειρα να πούμε ακόμη και σε κολύμβηση, στίβο και πινγκ-πονγκ υπολείπεστε του Ολυμπιακού.

Μπορείτε ελεύθερα να συνεχίζετε να ξεφτιλίζεστε, προσθέτοντας μόνοι σας, ότι κυκλοφορεί, η κατασκευάζετε στο μυαλό σας ότι αποτελεί τίτλο. Κανένα πρόβλημα. Η βλακεία εξ άλλου είναι ανίκητη. Προς το παρόν ξεκατινιαστείτε μεταξύ σας, για το ποιος είναι πιο «κλέφτης» από τον άλλον. Εσείς οι ίδιοι είστε όλο αγκαλίτσες και φιλάκια μεταξύ σας. Να σας χαίρονται οι οπαδοί σας και να είναι υπερήφανοι για τα αλισβερίσια των διοικήσεων τους. Καμαρώστε ποιοι ήρθαν να σώσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Δεν απαντάει λένε η ΑΕΚ στον ΠΑΟ. Για να μην χαλάσουν οι σχέσεις σας;;; χαχαχαχα… Η νομίζετε μας νοιάζει αν πάρει το εισιτήριο του Γιουρόπα ο ΠΑΟΚ, σε «ένδειξη καλής θέλησης» και αποκατάσταση της λυκοφιλίας τους; Εμείς το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε. Δεν χαριστήκαμε σε κανέναν. Δεν κάνουμε φιέστες γιατί τερματίζουμε 2οι η 3οι. Αυτά τα κάνουν όσοι είναι εθισμένοι να τερματίζουν 4οι , και όσοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα  αδικαιολόγητα για να ικανοποιούνται τα χαϊβάνια οι οπαδοί τους. Να παρακαλάτε ζέλες να παίρνει το Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μη τυχόν και σας φτάσει η Νέα ΑΕΚ, που προσμετρά και τα 11 που έχει κατακτήσει με το παλιό ΑΦΜ, το καταχρεωμένο.

Υ.Γ… Πριν φτιάξεις ομάδα έλα από το ΣΕΦ να σου ξηγήσουμε δυο λογάκια ψιθυριστά στο αυτάκι σου.  

Υ.Γ.2… Δύο βήματα απέμειναν Ολυμπιακάρα μου για να μας βγάλεις στους δρόμους. Έχοντας παίξει όλη την χρονιά ένα καταπληκτικό μπάσκετ θα είναι κρίμα να μην σηκώσουμε την Ευρωλίγκα.

Υ.Γ.3… Η μήπως ήμασταν φαβορί στις 3 προηγούμενες που σηκώσαμε;

Υ.Γ.4… Πιο δύσκολος ο δρόμος στο final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόλο αντρών, αλλά όποιος θέλει ας μας υποτιμήσει.

Υ.Γ.5… Ο Ολυμπιακός και την επόμενη σεζόν θα είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα αθλήματα. Δεν επιλέγει σε ποιο θα πρωταγωνιστήσει , απαξιώνοντας τα άλλα. Οι ανακοινώσεις σε όλα τα τμήματα έπονται.

Υ.Γ.6… Η Χριστινάκη είναι καλή;

Υ.Γ.7… Την Παρασκευή στηρίξτε όλες τις ελπίδες σας στον Τζέϊμς. Γιατί ο Ηττούδης με τον Καλάθη σας απογοήτευσαν.

 

PHOTO GALLERY

Δείξτε μας τον φίλο σας να σας πούμε ποιοι είστε!!!
Δείξτε μας τον φίλο σας να σας πούμε ποιοι είστε!!!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ