ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα συνεχίσουμε όχι να επαιτούμε, αλλά να απαιτούμε μέχρι την τελική δικαίωση!

Θα συνεχίσουμε όχι να επαιτούμε, αλλά να απαιτούμε μέχρι την τελική δικαίωση!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κάθε μέρα που περνάει απλά ο Ολυμπιακός ξεσκεπάζει την προπαγάνδα και ξεφτιλίζει όλο αυτό το σύστημα που έχει πάρει με το αζημίωτο να υποθέσω , την «εργολαβία» , να ταίζει με σανό τους οπαδούς των άλλων ομάδων προσπαθώντας να πείσει για του λόγου το αληθές και τους απλούς φιλάθλους. Μας κούναγαν οι κρατικοδίαιτοι το δάχτυλο, ότι υποβαθμίζουμε το Ελληνικό Βόλεϊ. Ποιος; Ο Ολυμπιακός. Όντας η μοναδική Ελληνική ομάδα με 4 Ευρωπαϊκά τρόπαια και συμμετοχή σε δεκάδες τελικούς και final 4.

Εσκεμμένα έγραφαν ψέματα από την στιγμή που γνώριζαν ότι από κάποιο χρονικό σημείο και μετά η CEV είχε θεσπίσει αυστηρές προϋποθέσεις για την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουν άπαντες ότι ο Ολυμπιακός είναι και εδώ άστεγος, ότι δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις να φιλοξενήσουν σειρά ευρωπαϊκών αγώνων αυτού του επιπέδου στο Βόλεϊ, και πως τα μόνα γήπεδα που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι τα κρατικά, Πυλαία και ΟΑΚΑ, που ανήκουν (πλέον) σε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ.

Και όμως, ο Ολυμπιακός τολμά και επενδύει σε γήπεδο που δεν είναι δικό του. Αναβαθμίζοντας πλήρως το κλειστό στο Ρέντη. Με την βοήθεια του Δημάρχου Νίκαιας- Ρέντη κυρίου Ιωακειμίδη που ανακατασκεύασε το παρκέ, θα τοποθετήσουμε νέο τάραφλεξ, εκσυγχρονίσαμε τα αποδυτήρια, θα βελτιώσουμε τον φωτισμό του γηπέδου ώστε να φτάσει τα 1500 που απαιτεί η CEV , τοποθετήσαμε οπτική ίνα, και θα αυξήσουμε την χωρητικότητα του γηπέδου τόσο όσο μπορεί να αυξηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο , ώστε να πάρουμε την έγκριση της διεθνούς Ομοσπονδίας, έστω και αν δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να φτάσουμε το όριο θεατών που έχει θέσει ως μίνιμουμ. Με δικά μας έξοδα, χωρίς  κρατικές επιχορηγήσεις, χωρίς να γλείφουμε όπως «άλλοι» εκεί που φτύνουν, με μοναδικό συμπαραστάτη τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχοντας πάντα στο πλευρό του ερασιτέχνη τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτή είναι η αλήθεια.

Γράψτε τώρα ρε «βόθροι» για το ποιος νοιάζεται για τον αθλητισμό και «ποιοι» ενώ μπορούν επιλέγουν να παίζουν σε άλλες διοργανώσεις μπας και καταφέρουν να πάρουν ένα ευρωπαϊκό. Και πώς να γίνει αυτό όταν όλες κ όλες μόλις 5 φορές ( τις 2 στην Αθήνα)  , έφτασαν σε final 4, μόλις 2 σε τελικό, και ποτέ στο Πρωταθλητριών. Με τον Ολυμπιακό να δίνει το πάρων σε 7 !!! final4 Πρωταθλητριών, φτάνοντας 2 φορές στον τελικό, 4 φορές σε final 4 του CEV Top teams Cup, συμμετέχοντας και τις 4 στον τελικό με 2 κατακτήσεις, 4 φορές στον τελικό του CEV Challenge Cup με 3 κατακτήσεις ( οι 2 τελικοί και η μια κατάκτηση από το γυναικείο τμήμα) , σε 1 final 4 στο παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων το 1992 βγαίνοντας 3ος, και 4ος στο final 4 του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 1996. Αυτά για την Ιστορία, για να θυμούνται οι παλιότεροι, να μαθαίνουν οι νέοι και να ξεφτιλίζονται οι «βόθροι».

 Όταν θα ολοκληρωθούν τα έργα και θα έχει μεταμορφωθεί πλήρως , για μια ακόμη φορά θα νοιώθουμε υπερήφανοι και συμμέτοχοι, για την αμέριστη στήριξη μας, στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας. Βράστε στο ζουμί σας ψεύτες. «Σκύψτε» κ άλλο κρατικοδίαιτοι τσαμπατζήδες. Εμείς θα συνεχίσουμε όχι να επαιτούμε, αλλά να απαιτούμε μέχρι την τελική δικαίωση. Μέχρι τότε ακόμη και άστεγος θα σας γλεντάει συνεχώς ο Ολυμπιακός.

 

PHOTO GALLERY

Θα συνεχίσουμε όχι να επαιτούμε, αλλά να απαιτούμε μέχρι την τελική δικαίωση!
Θα συνεχίσουμε όχι να επαιτούμε, αλλά να απαιτούμε μέχρι την τελική δικαίωση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ