ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανοίξτε το, δεν είναι ιός, είναι η αλήθεια!

Ανοίξτε το, δεν είναι ιός, είναι η αλήθεια!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτός είναι ο πίνακας στην Ευρώπη, με τους τίτλους που έχουν κατακτήσει οι ομάδες των χωρών που απεικονίζονται. Όπως εύλογα διαπιστώνει και ο πιο αδαής οπαδός, στην Ελλάδα ο «κίνδυνος» απώλειας μιας θέσης, εντοπίζεται μεταξύ της 2ης και της 3ης θέσης της γενικής κατάταξης. Ορατό είναι το ενδεχόμενο να χαθεί τα επόμενα χρόνια και ο κυριότερος αντίπαλος του Ολυμπιακού να μην είναι άλλη, από την … μεταφράστρια του. Πίσω από την αγαπημένη μας Μαρίνα, βρίσκεται το Αεκάκι και αν θέλει να αυτοονομάζεται ως διεκδικήτρια της 3ης θέσης θα πρέπει να πληρώσει τα χρέη που της αντιστοιχούν. Γιατί αυτή η ομάδα και επισήμως έχει και νέο ΑΦΜ , άρα πρόκειται για άλλη εταιρεία, και ημερομηνία ίδρυσης τον Ιούλιο του 2014 με παραποιημένο ελαφρώς το σήμα. Και στις δύο πάντως περιπτώσεις βλέπει την πλάτη της Μαρίνας.

Ενώ αν ισχύει το δεύτερο σενάριο βλέπει την πλάτη και του Ντομί και όχι μόνο. Για αυτούς δε που προπαγανδίζουν , σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό είναι υποανάπτυκτα τα Πρωταθλήματα τόσο της Μπουντεσλίγκα όσο και του Καμπιονάτο, αλλά και της Jupiler league. Ο Ολυμπιακός επίσης με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, ούτε έχει βρεθεί ένοχος δωροδοκίας όπως «άλλοι» που την γλίτωσαν είτε χάρη στην μεγαλοψυχία μας, είτε λόγω Κρατικής παρέμβασης, ούτε είχε παραρτήματα, όπως επίσης έχει αποδειχτεί. Όλα αυτά δεν είναι ψέματα, ούτε προπαγάνδα. Τα έχει καταγράψει η Ιστορία.

 Ο Ολυμπιακός είναι «αυτοδύναμος» και σχηματίζει «Κυβέρνηση» ακόμη και χωρίς να «συνεργαστεί» με την Μαρίνα. Εμείς αντέχουμε να μείνουμε χωρίς Πρωτάθλημα, οι «άλλοι» τα βλέπουν με το σταγονόμετρο, περιμένοντας πότε θα περάσει ο κομήτης του Χάλεϊ κοντά στην γη. Όπως επίσης «άλλοι» έχουν χαρισμένα οικόπεδα και γήπεδα εδώ και δεκαετίες , «άλλοι» είναι τακίμια με Κυβερνήσεις, και «άλλοι» ευνοούνται εντός και εκτός γηπέδων. Και όλα αυτά γιατί; Για να βλέπετε την χαώδη διαφορά ακόμη και με αυτές τις συνθήκες , του Ολυμπιακού με όλους τους «άλλους». Ελπίζουν μόνο στα λάθη μας και την δική τους εύνοια για να παίρνουν ολίγον τι κάποια χαρά. Αυτοκρατορίες χτίζει μόνο ο Ολυμπιακός. Συνεχόμενα Πρωταθλήματα επί πολλά έτη όχι μόνο τώρα αλλά από την ίδρυση του ποδοσφαίρου κατακτά μόνο ο Ολυμπιακός.

Το ελάχιστο που αφορά 3 συνεχόμενα Πρωταθλήματα έχει μόνο μια φορά ο ΠΑΟ την περίοδο 1959-62 και μια φορά η ΑΕΚ την περίοδο 1991-94, δηλαδή πριν 61!!! και 29 χρόνια αντίστοιχα. Εγώ δηλαδή που είμαι 59 χρονών δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου τον ΠΑΟ να παίρνει 3 συνεχόμενα. Τα περισσότερα χρόνια χωρίς να δω τον Ολυμπιακό δαφνοστεφανωμένο είναι 9 έτη, ενώ αντιθέτως έχω ζήσει τον ΠΑΟ χωρίς τίτλο επί 13 χρόνια ( και συνεχίζεται) και την ΑΕΚ επί 23 συνεχόμενα χρόνια. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου όλα αυτά , ούτε προσθέτω ανύπαρκτους τίτλους, ούτε κατασκευάζω. Είναι η ζοφερή πραγματικότητα , όσο και αν ενοχλεί κάποιους, όσο και αν δεν τα λένε οι αντικειμενικοί.

Υ.Γ. Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός, να ποια είναι τα ιδεώδη του και να πως γαλουχούνται τα παιδιά μας στις ακαδημίες. Στο πρόσωπο του Χρήστου Λίγδα αποτυπώνεται πλήρως το μεγαλείο του συλλόγου μας.

Υ.Γ.2… Φτιάξτε και χαρίστε γήπεδα σε όλους τους «άλλους». Τα έχουν ανάγκη για να «σώνουν» κάποια χρονιά.  

Υ.Γ.3…

Υ.Γ.4… Ψεκάστε στο ΣΕΦ … «σκουπίστε» στο ΟΑΚΑ … και τελειώσατε!

Υ.Γ.5… Αδιαπραγμάτευτο, μέχρι να φτιαχτεί το παλάτι που δικαιούμαστε.

Υ.Γ.6… Με το κολυμβητήριο τι γίνεται; Σας βρήκαμε χώρο.

Υ.Γ.7… Στόχος για φέτος είναι, τουλάχιστον τα 20.000 διαρκείας στο ποδόσφαιρο, τα 7.000 διαρκείας στο μπάσκετ , τα 25.000 μέλη και τα 150.000 με κάρτα φιλάθλου για τον ερασιτέχνη.

 

PHOTO GALLERY

Ανοίξτε το, δεν είναι ιός, είναι η αλήθεια!
Ανοίξτε το, δεν είναι ιός, είναι η αλήθεια!
Ανοίξτε το, δεν είναι ιός, είναι η αλήθεια!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ