ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η μόνη ημέρα που θα στεναχωρηθώ είναι όταν δεν θα μπορώ να βλέπω τον Ολυμπιακό μου!

Η μόνη ημέρα που θα στεναχωρηθώ είναι όταν δεν θα μπορώ να βλέπω τον Ολυμπιακό μου!

Η μόνη ημέρα που θα στεναχωρηθώ είναι όταν δεν θα μπορώ να βλέπω τον Ολυμπιακό μου. Την φανέλα, το σήμα, και όχι τα ονόματα στις πλάτες. Όλοι περαστικοί είναι από τον σύλλογο. Και στις καρδιές μας μπαίνουν πάντα μόνο αυτοί που το αξίζουν με την συμπεριφορά τους απέναντι στον σύλλογο και τον κόσμο. Όχι μόνο όταν αγωνίζονται αλλά και όταν φεύγουν. Καμιά πικρία, καμιά απογοήτευση για όσους επιλέγουν να πάνε «απέναντι», σε αυτούς που τους «έκλεβαν» και τους «έφτυναν» όχι μόνο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά σε όλα τα αθλήματα.

Στην ζωή υπάρχει και η λέξη μπέσα. Και πρέπει να έχεις τόνους «φρύδια» για να μπορεί να σε «συνοδεύει» σε ολόκληρη την ζωή σου. Για να μπορείς να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, και να νοιώθεις μάγκας. Να μην καταλήγεις να επιλέγεις να είσαι «επαγγελματίας μ@λ@κ@ς». Ο αθλητισμός πρεσβεύει αξίες και ήθος. Όχι αχαριστία, εκμετάλλευση , και τα πάντα όλα θυσία στον βωμό του χρήματος. Ο δαφνοστεφανωμένος υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει αιώνια. Δεν χάθηκε ποτέ, όσοι και αν έφυγαν. Χαμένοι όμως από δαύτους ένα σωρό , από την στιγμή που επέλεξαν να κλείσουν ερμητικά την πόρτα πίσω τους. Δεν είναι τα λεφτά η πεμπτουσία και η ευτυχία της ζωής. Είναι τα δάκρυα του Πρίντεζη, του Σάσα, του Φουστέρ και του Ζιό, είναι το φιλί του Χάκετ στο σήμα της ομάδας στο παρκέ του ΣΕΦ, είναι  η αναμονή για τον αποχαιρετισμό του Kill Bill, είναι τα λόγια του Μακ Κίσικ, είναι η αγάπη του απλού κόσμου προς όλους αυτούς που αγωνίζονται και για την φανέλα.

Για αυτό το σήμα που έχουμε αφιερώσει εμείς οι οπαδοί όλη μας την ζωή. Ο σεβασμός δεν αγοράζεται με όλα τα λεφτά του κόσμου. Κερδίζεται. Καλός αθλητής δεν σημαίνει ότι αυτόματα θεωρείσαι και καλύτερος άνθρωπος. Πολύ σωστά  αποφάσισες  να σε «αποθεώνουν»  , «βόθροι», ασεβείς και μπογιατζήδες. Περιμένουμε με αγωνία τις δηλώσεις που θα σου «βάλουν» στο στόμα να πεις , μετά τα πακέτα που θα φας από την οικογένεια του Ολυμπιακού στο παρκέ, για τον Λιόλιο και την διαιτησία.

Πολύ σωστά αποφάσισες να γίνεις μέλος του πιο αποτυχημένου κινήματος της Ευρωλίγκα, με την κωδική ονομασία, «εξαρτημένοι καρπαζοεισπράχτορες». Εγώ προσωπικά πάντως δεν σε περιμένω πως και πως στο ΣΕΦ. Σιγά μην σου δώσω και αξία. Να σε ξεχωρίσω από τους υπόλοιπους μισθοφόρους της αλογοτροφής. Επειδή όμως είμαι αντικειμενικός, θα τους βοηθήσεις να μην τερματίσουν για 3η συνεχόμενη χρονιά προτελευταίοι. Στον Αταμάν ελπίζω να είπες πόσο χρόνο συμμετοχής θα έχεις και ποια συστήματα θα ακολουθήσει η ομάδα. Και αν δεν σ ακούσει , πρότεινε τον Βόβορα. Θα σου ικανοποιήσει κάθε επιθυμία ο πιο αποτυχημένος Πρόεδρος μακράν της Ευρωλίγκα που σε πήρε για να σταματήσουν τα μπινελίκια προς το πρόσωπο του από τον «υπέροχο κόσμο», και να μαζέψει ξανά τα αμνοερίφια του στο μαντρί.

Υ.Γ. Πόσο να είναι άραγε το Κρατικό όφελος από την εφορία των συμβολαίων τους που υπογράφονται; 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ