ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ζητούμενο αυτή την εποχή είναι να πετυχαίνεις τους στόχους σου, χωρίς να έχεις απώλειες

Το ζητούμενο αυτή την εποχή είναι να πετυχαίνεις τους στόχους σου, χωρίς να έχεις απώλειες

Ο Ολυμπιακός κέρδισε ηρεμία και την απαραίτητη πίστωση χρόνου για την δύσκολη αρχή της νέας σεζόν, υπό τις συνθήκες που «χτίζεται» εκ βάθρων σχεδόν η νέα ομάδα. Σε μια βδομάδα από τώρα θα κληθεί να διεκδικήσει την πρόκριση με το αβαντάζ της νίκης με 1-0, όντας λίγο πιο έτοιμος, με περισσότερα ίσως νέα πρόσωπα στην αρχική του 11αδα. Από σήμερα (11/8) και μέχρι το τέλος των μεταγραφών, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και κυρίως στην βασική του 11αδα. Γιατί αυτή που είδαμε με την Γκενκ, δεν θα έχει σχέση με την «καλή» 11αδα της σεζόν που έρχεται.

Επιπλέον, καλούμαστε να αναζητήσουμε ένα ακόμη βασικό χαφ μετά την «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά» του Χουάνγκ, εκτός του Χεζέ που είναι προ των πυλών. Θέλετε να φύγετε; Κανένα πρόβλημα, όπως και να σας λένε, όσο καλοί παίχτες και να είσαστε, όσο και αν  θα είναι δύσκολο να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης σας. Φέρτε πρόταση που να είναι εφάμιλλη της αξίας σας και στο καλό. Έτσι κΙ αλλιώς και να μείνετε, αν δεν έχετε σκοπό να προσφέρετε, φύρα θα είστε. Ο Ολυμπιακός υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να μεγαλουργεί, χωρίς όλους εσάς που δεν θέλετε να μείνετε. Δεν σας φέραμε με το ζόρι. Συμβόλαια πλουσιοπάροχα σας προσφέρουμε. Όπως κοιτάτε εσείς το συμφέρον σας, έτσι θα κοιτάμε και εμείς το δικό μας.

Επανέρχομαι, όμως, στο ματς με την Γκενκ. Δεν ενθουσίασε ο Ολυμπιακός με την γενικότερη απόδοση του. Αναμενόμενο, ειδικά όταν δεν πρόσφεραν περισσότερα πλην των Μασούρα και Μαντί όλοι οι υπόλοιποι από την μέση και μπροστά, τόσο επιθετικά, όσο και κυρίως με βοήθειες αμυντικά. Η Γκενκ ήταν πιο έτοιμη, με επίσημα ματς στα πόδια της, είχα προβλέψει ότι θα αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό της από την Σερβέτ, έχει παίχτες αξίας και ένα ρόστερ αν μη τι άλλο ακριβότερο από το δικό μας κατά πολύ, για όσους επιδεικτικά συνεχίζουν να την υποτιμούν. Γενικότερα, αλλά πόσο μάλλον την δεδομένη χρονική στιγμή δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με τέσσερα νέα πρόσωπα στην αρχική του 11αδα, χωρίς κλασσικά εξτρέμ, και χωρίς τα απαραίτητα τρεξίματα που είναι αναγκαία σε ευρωπαϊκά ματς τέτοιου επιπέδου. Έβγαλε σε κάποια χρονικά σημεία του αγώνα, μέρος της δουλειάς που γίνεται, με τον κόσμο όμως παράλληλα να καταλαβαίνει και να στηρίζει την προσπάθεια που βλέπει ότι γίνεται.

Το ζητούμενο αυτή την εποχή είναι να πετυχαίνεις τους στόχους σου, να μην έχεις απώλειες, για να αρχίσουν να έρχονται τα καλύτερα όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ. Τα επόμενα ματς θα είναι ένα ακόμη κριτήριο για αυτούς που συνεχίζουν να δίνουν «εξετάσεις» για να παραμείνουν (δεν βάζω μέσα τους «παρκαρισμένους» στο Ρέντη). Γιατί διαφορετικά, οι προσθήκες θα είναι περισσότερες από όσες έχουμε επισημάνει ήδη ότι έχουμε ανάγκη. Και οφείλουμε, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, να είμαστε πανέτοιμοι, καθώς μετά κάθε λάθος θα πληρώνεται χωρίς την δυνατότητα επανόρθωσης.

Με τα όσα βλέπουμε ότι θα ισχύσουν δυστυχώς και φέτος, πρέπει να κατέβουμε πανίσχυροι στο χορτάρι για να αντιμετωπίζουμε και την εξυγίανση. Ας είμαστε εμείς όπως πρέπει, για να μην σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια μας. Να τους αναγκάσουμε να υποκλιθούν στην ανωτερότητα μας, ακόμη και με τα σημαιάκια πιασμένα από δαύτους. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να τους ξεφτιλίζεις αγωνιστικά και να τους τα χώνεις ταυτόχρονα. Να νοιώθουν ανήμποροι να σε κοιτάξουν στα μάτια, οι τσακωμένοι με την αλήθεια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ