ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι μεγάλες ομάδες στις δύσκολες στιγμές φαίνονται

Οι μεγάλες ομάδες στις δύσκολες στιγμές φαίνονται

Δυστυχώς δεν κατεβήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Η ομάδα που μας γέμισε αισιοδοξία με την καταλυτική της εμφάνιση στο Ηράκλειο , δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε λάθος η επιλογή του Κίνι αντί του Ορτέγκα.Έπρεπε να μείνει αναγκαστικά έξω ο Πορόζο μιας και ο ΠΑΟΚ δεν «έχει» σέντερ φορ η ο Ελ Κααμπί .

Το κυριότερο είναι όμως να μην χάσουμε το μυαλό μας. Μπορεί η ήττα να είναι βαριά και να «σώθηκαν» τα προσχήματα στο τέλος, αλλά πρέπει να το δούμε σαν μια κακή βραδιά όπου τίποτε δεν λειτούργησε. Από τον προπονητή έως και τον τελευταίο παίχτη. Να καλύψουμε με συνεχόμενες νίκες την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει όλοι … από προπονητή μέχρι παίχτες… το επαναλαμβάνω να «σοκάρονται» και να μην «υπάρχουν» στο γήπεδο , έστω και όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ με 0-2. Να γίνονται κινήσεις πανικού και να αποδιοργανώνεται όλη η ομάδα, με τους παίχτες να «χάνονται» μέσα στο γήπεδο.

Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά. Κρατάω την στάση του κόσμου, και το γεγονός ότι οι παίχτες προσπάθησαν μέχρι το τέλος να απαλύνουν τις εντυπώσεις. Δεν έχει σημασία το ποιος φταίει λιγότερο η περισσότερο. Όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν. Μέσα στην στεναχώρια θα ειπωθούν πολλά. Θα βρουν την ευκαιρία οι στημένοι να εκμεταλλευτούν την ήττα προς όφελος «των αφεντικών» τους. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Σίγουρα αν επαναληφθούν παρόμοιες κακές εμφανίσεις δεν θα έχουμε μέλλον. Στο χέρι μας είναι να την «ξεχάσουμε». Στο χέρι μας είναι να δούμε με ηρεμία που χρειαζόμαστε ενίσχυση και να ενισχυθούμε. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε μόνο νίκες μέχρι το επόμενο ντέρμπι. Οι μεγάλες ομάδες στις δύσκολες στιγμές φαίνονται , από την αντίδραση που βγάζουν. Δεν υπάρχει ούτε ένας οπαδός που να θεωρεί ότι χάθηκε χτες το Πρωτάθλημα. Ας συνεχίσετε να το πιστεύετε και εσείς , όπως και εμείς. Μας χρωστάτε μεγάλες νίκες και μεγάλες βραδιές , μέσα στην Λεωφόρο, μέσα στην Τούμπα, μέσα στο Προποτζίδικο. Αν σας πάρει από κάτω η ήττα , τότε συγνώμη αλλά όσοι το κάνουν δεν αξίζουν να μείνουν στον Ολυμπιακό. Εμείς θέλουμε μαχητές, και όχι υποταγμένους στην μοίρα. Εμείς την ορίζουμε από την ίδρυση μας μέχρι σήμερα. Ήταν το πρώτο καλό μάθημα για όλους τους νεοφερμένους. Στην συνέχεια του Πρωταθλήματος θα δούμε αν το «έμαθαν», αν ήταν το τελευταίο, η όχι.

Στον Ολυμπιακό, σε όλα τα αθλήματα, όλοι οι προπονητές , όλοι οι παίχτες, όλοι οι οπαδοί σκύβουμε το κεφάλι μόνο για να δαφνοστεφανωθούμε. Εμείς δεν ψάχνουμε ούτε εφευρίσκουμε δικαιολογίες όταν δεν κερδίζουμε. Ξέρουμε να χάνουμε και να κοιτάμε τα λάθη μας πρώτα από όλα. Όταν φταίμε όμως. Όταν μας κλέβουν θα αναδεικνύουμε και θα ξεγυμνώνουμε τις παρανομίες των «άλλων». Η βαθμολογία είναι πλασματική. Την διαμόρφωσαν. Κανένας μηδενισμός, καμιά αφαίρεση βαθμού, καμιά τιμωρία της έδρας, συνέχιση του ματς μετά το 50΄λεπτό. Και όταν λήξει το παιχνίδι με τον ακατανόμαστο θα δούμε ποια είναι η πραγματική. Οτιδήποτε άλλο ισχύσει θα είναι κλοπή και θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Μας κέρδιζε ο ΠΑΟΚ και δεν συνέβη απολύτως τίποτα, και θα μας τιμωρήσετε για μια κροτίδα που έπεσε απλά μπροστά από την κερκίδα την στιγμή κιόλας της ισοφάρισης;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ