ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι «φορολογούμενοι» στα αστέρια και οι «φοροφυγάδες» άκρα του τάφου σιωπή!

Οι «φορολογούμενοι» στα αστέρια και οι «φοροφυγάδες» άκρα του τάφου σιωπή!

Ο Ολυμπιακός μας προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ αντρών… Συγχαρητήρια σε όλους όσους πίστεψαν και έκαναν πράξη αυτό που μέχρι πέρσι φάνταζε τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά ως υπέρβαση !

Ακόμη μια σημαντική διάκριση για την μοναδική ομάδα στο άθλημα που έχει φέρει Ευρωπαϊκούς τίτλους (3 στους άντρες και 1 στις γυναίκες) , χωρίς να έχει την παραμικρή βοήθεια από κανέναν! Και όταν λέμε για βοήθεια εννοούμε απλά ισονομία! Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μόνοι απέναντι όχι μόνο στις αντίπαλες ομάδες αλλά και το Κράτος. Που συνεχίζει να μην «ασχολείται» με την διαφάνεια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όχι μόνο. Να κλείνει μάτια και αυτιά σε όσα ακούγονται μη μπαίνοντας καν στον κόπο να δει αν όντως ισχύουν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η όχι. Θα «χάνει» ο Ολυμπιακός με διαιτητικές σφαγές στον πόντο και στις λεπτομέρειες απέναντι σε ομάδες που στήνονται με κριτήρια αδιαφανή.

Ξέρετε πόσο καλύτερες ομάδες θα στήναμε σε ΟΛΑ τα αθλήματα αν η εφορία μας ήταν η «ίδια» με αυτή όλων των άλλων ομάδων; Όχι στον πόντο, αλλά ούτε σετ δεν θα έπαιρναν. Ακόμη περιμένουμε μια διάψευση στο αν η εφορία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια με το ποσοστό στο 22% είναι στα 2 μύρια η όχι. Ακόμη περιμένουμε να μάθουμε ποια είναι η εφορία που δηλώνουν όλοι οι άλλοι σε όλα τα αθλήματα.

Επιπροσθέτως… Αν και το Ρέντη δεν είναι δικό μας γήπεδο , αναβαθμίστηκε η όχι με δικά μας χρήματα για την αναβάθμιση του αθλήματος; Επιλογή μας ήταν να διαθέσουμε χρήματα των μελών μας για… νέο τάραφλεξ, κερκίδες, καρέκλες , εκσυγχρονισμό αποδυτηρίων και φωτισμού γηπέδου, νέο εκδοτήριο εισιτηρίων, νέα δημοσιογραφικά, οπτική ίνα, αναβάθμιση του γυμναστηρίου, οθόνη και led περιμετρικά του γηπέδου, αίθουσα συνεντεύξεων… και όχι να τα διαθέσουμε για να έχουμε ισχυρότερες ομάδες. Καμιά Περιφέρεια δεν στάθηκε δίπλα μας. Και όχι μόνο αυτό αλλά περιμένουμε ακόμη από τον Ιούνιο που παραχωρήσαμε το κλειστό για τις ανάγκες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χαντ- μπολ, τα χρήματα από το Κράτος και κατ΄ επέκταση από την Ομοσπονδία, για τις μετατροπές που έγιναν ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας, τις οποίες εμείς επιβαρυνθήκαμε να αντικαταστήσουμε για να ξαναγίνει γήπεδο Βόλεϊ! Και «πανηγυρίζουν» οι ξεδιάντροποι , νίκες στις έδρες τους, στις λεπτομέρειες με ένα σκασμό σκιές πίσω τους. Και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Κατά τα άλλα πάταξη της φοροδιαφυγής.

Αν κόπηκε απόδειξη για ένα καφέ, 3,5 ευρώ και κανείς δεν ενδιαφέρεται αν όντως «κυκλοφορούν» συμβόλαια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς να αποδίδεται το 22% στο κράτος ! Εκτός αν παίζουν τσάμπα όλοι αυτοί οι αθλητές και οι αθλήτριες και είχαν στα παιδικά τους δωμάτια αφίσες με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται. Αν ισχύουν όλα αυτά, είναι η όχι ηθικοί αυτουργοί των όποιων μελλοντικών αντιδράσεων υπάρξουν από τον κόσμο του Ολυμπιακού υπό το αίσθημα της αδικίας, όλοι αυτοί που τα κάνουν η οι «άλλοι» που τα ξέρουν ότι γίνονται και δεν αντιδρούν ;

Υ.Γ… Πόσους αφορολόγητους τίτλους έχουν οι «άλλοι»;;;

Υ.Γ.2… Πόσο κοστίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες τους από το «πάνω ράφι»;;;

Υ.Γ.3… Γιατί δεν διαψεύδουν όλα όσα ακούγονται;

Υ.Γ.4… Που είναι τα πύρινα σας άρθρα ρε αντικειμενικοί για τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου;

Υ.Γ.5… Ποια είναι τα κριτήρια διανομής των εσόδων από το στοίχημα ρε βολεμένοι;

Υ.Γ.6… Μιλήστε μας ξανά ρε στημένοι για Κρατικοδίαιτες ομάδες να δούμε σε ποιες αναφέρεστε;

Υ.Γ.7… Σας ξεβράκωσε ξανά η οικογένεια του Ολυμπιακού….

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ