ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ούτε έτσι….

Ούτε έτσι….
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τι την θέλετε την κορυφή; Αφού ζαλίζεστε και πέφτετε κάτω, με η χωρίς κροτίδα. Μόνο έτσι γίνονται «ενδιαφέροντα» τα Πρωταθλήματα. Όταν συμμαχείτε να μαγειρεύετε τον Ολυμπιακό. Να εφευρίσκετε τρόπους να κλείνετε το Καραϊσκάκη και να αφαιρείτε βαθμούς. Δεν σας φτάνει η εξυγίανση και οι αποφάσεις των διαιτητών. Ακόμη και η προπαγάνδα με το var, που χρησιμοποιείται, εδώ και 4 χρόνια που εδραιώθηκε στα γήπεδα, έχουμε πάρει τα 3 από τα 4 Πρωταθλήματα. Έχετε δίκιο μωρέ, εμείς δεν το θέλουμε. Εμείς δεν θέλουμε elit διαιτητές στα ντέρμπι, αντί για τα σούργελα ως επί το πλείστον ξένους που φέρνετε. Ενώ αντιθέτως στηρίζεται, ανεβάζετε, προωθείτε, κάθε λογής φυντάνι , για την ακρίβεια τον «ανθό» της Ελληνικής διαιτησίας.

 Αυτές είναι οι «μεταγραφικές» σας ανάγκες, την ίδια ώρα που εμείς μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο. Εμείς αναζητάμε στόπερ, χαφ, εξτρέμ και σέντερ φορ και εσείς διαιτητές και επόπτες να σφυρίζουν αυτά που θέλετε. Αλλά τι να λέμε, όταν είμαστε οι μοναδικοί που τιμωρηθήκαμε επειδή είχε άπνοια και δεν διαλυόταν ο καπνός από τα καπνογόνα. Όταν αντιμετώπισε και η «λιμνούλα» λόγω σκεπαστών κερκίδων το ίδιο πρόβλημα άλλαξε ο νόμος. Τι να λέμε όταν χωρίς να υπάρξει επί της ουσίας τραυματισμός , τα μαγειρέψατε όλα. Από αφαίρεση βαθμού και  μηδενισμού , μέχρι κεκλεισμένων. Σύμφωνα με την «λογική» σας , δεν πρέπει να υπάρχει ποδοσφαιριστής που να ακούει και από τα δύο αυτιά εδώ και δεκαετίες, με τα μύρια όσα έχουν πέσει στα Ελληνικά γήπεδα.

Μόνο στην Ελλάδα ο 4ος γίνεται  πρώτος , με τους καλύτερους «σεφ», και γνωματεύσεις «χορηγών», εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Που να ντραπεί όμως η ντροπή; Από ποιους; Από τους εφευρέτες της προπαγάνδας; Που τους χαρίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια να φτιάξουν εγκαταστάσεις; Που προσπαθούν αν τους δώσουν το Πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια; Όταν και πάλι τότε τους το είχαν δώσει με το ξέπλυμα της μπουγάδας; Η με την απαγόρευση της μετακίνησης μόνο των οπαδών μας στην Λεωφόρο και το έγκλημα Δούρου; Αυτοί είναι οι μοναδικοί «τίτλοι» τους τα τελευταία 28 χρόνια!!!  Αυθεντικά βγαλμένοι μέσα από την μπόχα- βρώμα της Ιστορίας τους.

Αυτές είναι οι χαρές τους, μόνο έτσι κερδίζουν, τέτοιες μεθόδους χρησιμοποιούν σε όλα τα αθλήματα. Δεν ξέρουν να κερδίζουν, δεν νοιώθουν πως είναι η χαρά να είσαι απλά ο καλύτερος, δεν αισθάνονται το πώς είναι να είσαι πραγματικά ο κυρίαρχος σε ένα άθλημα. Λογικό. Όταν κυλιέσαι στον βούρκο και στην λάσπη που να σηκωθείς; Έρποντας πας. Ένα- ένα, τους τελειώνουμε τα αφηγήματα. Κάποτε μέτραγαν μόνο τα Πρωταθλήματα από την ίδρυση της Α Εθνικής και μετά, λες και δεν είχαν πριν Ιστορία η δεν παιζόταν ποδόσφαιρο.

Μετά μέτραγαν ανύπαρκτες κούπες. Μόλις τους βγάλαμε τις πραγματικές στα ομαδικά, έπεσε μούγκα και εκεί. Να μας πουν για Ευρωπαϊκά μήπως; Μόνο στο μπάσκετ αντρών έχουν και από αυτά το ένα είναι της συγνώμης και άλλα δύο στην Ελλάδα. Για τον ερασιτέχνη τους που μιλάνε, τι έχουν να επιδείξουν; Το απόλυτο τίποτα. Και ας διατηρούμε τόσα τμήματα στα ομαδικά αθλήματα. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, τα λόγια της Δέσποινας Παπαδοπούλου έμεινα αναπάντητα εδώ και δεκαετίες.

 Το πληρώσατε και θα το πάρετε. Επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν τα λουλούδια, τα κέρματα, οι ελληνοποιήσεις, τα δικαστήρια, τα παραρτήματα, τα πέναλτι και οι νυσταγμοί, δεν σας ξυπνάμε. Θα σας αφήσουμε στον αιώνιο ύπνο σας να βλέπετε τον μόνιμο εφιάλτη σας κάθε βράδυ.

 

 

PHOTO GALLERY

Ούτε έτσι….
Ούτε έτσι….
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ