ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαθήματα του πως να εκνευρίζεις ένα άδειο γήπεδο!

Μαθήματα του πως να εκνευρίζεις ένα άδειο γήπεδο!
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Ο Νεοφυτιάδης του συνδέσμου Κορίνθου ήταν στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Ένας διαιτητής ο οποίος με την αγωνιστική του συμπεριφορά κατάφερε να εκνευρίσει ένα... άδειο γήπεδο!

** Το Καραϊσκάκη δεν είχε κόσμο εξαιτίας της τιμωρίας στους «ερυθρόλευκους», αλλά και όμως ο συγκεκριμένος διαιτητής κατάφερε να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τον πάγκο της ομάδας! Είχε... ξεχάσει την σφυρίχτρα του και άφηνε το σκληρό παιχνίδι του Πανιωνίου και όποτε θυμόταν ότι την είχε τελικά, «ξέχναγε» την κίτρινη κάρτα.

@@ Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται και για δύο περιπτώσεις πέναλτι στον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Στη μία τον γκρεμίζει ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου και στη δεύτερη ο αμυντικός κρατάει τον Ιρανό και δεν τον αφήνει να πάει προς την μπάλα, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να κρατιέται μεν όρθιος αλλά να μην μπορεί να μπει στην φάση και να κυνηγήσει το γκολ.

** Πραγματικά θέλει προσπάθεια να εκνευρίσεις ένα άδειο γήπεδο! Πόσα άτομα ήταν στο Καραϊσκάκη που επιτρεπόντουσαν, 30; 40; Ε όλοι είχαν αγανακτήσει με τον Νεοφυτιάδη...

@@ Το ερώτημα όμως που δημιουργείται είναι το εξής. Φοβούνται τόσο τον Ολυμπιακό ακόμα και τώρα που του έχουν αφαιρέσει 3 βαθμούς από το πρωτάθλημα και βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία; Γιατί για να τον κυνηγούν ακόμη και τώρα με τη διαιτησία και να μην τον αφήνουν να δώσει ένα παιχνίδι ήρεμα και ωραία, κάτι σημαίνει.

** Έτσι πρέπει όμως, να τον φοβούνται τον Θρύλο ακόμα και όταν είναι «πληγωμένος», γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει έτσι. Θα επιστρέψει και όταν θα γίνει αυτό, πολλοί θα είναι αυτοί που θα πρέπει να κρυφτούν!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ