ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαίνει ο άλλος με το όπλο και ασχολούνται πάλι με τον Ολυμπιακό!

Μπαίνει ο άλλος με το όπλο και ασχολούνται πάλι με τον Ολυμπιακό!

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα όσα έχουν γίνει είναι και μία δικαίωση για τον Ολυμπιακό. Όμως δεν το λέει κανείς γιατί απλά αυτό που θέλουμε είναι να βλέπουμε μπαλίτσα, της οποίας όμως της έχουν βγάλει τα... μάτια έξω!

** Αντί να κρυφτούν μετά από τα όσα έγιναν, ξανά, στην Τούμπα με τον Ιβάν Σαββίδη να μπαίνει με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο προσπαθούν να καλύψουν τα ακάλυπτα! Και το πιο τρομερό, γράφουν για το περιστατικό και πάλι όμως με έναν... μαγικό και δικό τους τρόπο πηγαίνουν το θέμα πάλι στον Ολυμπιακό.

@@ Αυτή όμως είναι η κατάντια τους, ακόμα και τώρα αντί να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, ψάχνουν τρόπους για να γράψουν το οτιδήποτε για τον Ολυμπιακό. Πλέον όμως ο κόσμος τους έχει καταλάβει και για αυτό ας μη νομίζουν ότι βρέχει, αλλά τους φτύνουν...

** Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο εντελώς. Αυτοί οι οποίοι έλεγαν ότι φέτος βλέπουμε το καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών μέσα σε τρεις εβδομάδες κατάφεραν όλα τα πρακτορεία ειδήσεων του εξωτερικού να ασχολούνται με την Ελλάδα!

@@ Και φυσικά όχι για να διαφημίσουν αυτό το... τρομερό και φοβερό πρωτάθλημα, αλλά για να γράψουν τα ρεζιλίκια...

** Η αρχή έγινε με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, ενός ανθρώπου που δεν σεβάστηκαν και τα όσα έχει ζήσει ο ίδιος ποδοσφαιρικά αυτοί δεν πρόκειται να τα δουν ποτέ τους!

@@ Η συνέχεια έγινε στην Τρίπολη, εκεί όπου παράγοντες, προπονητές και... φροντιστές του ΠΑΟΚ πλακωνόντουσαν μόνο και μόνο γιατί... τόλμησε ο Αστέρας να βάλει τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις και να πάρει τη νίκη.

** Και το αποκορύφωμα ήρθε την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Για μία υπόδειξη του διαιτητή σωστή ή λάθος δεν έχει πλέον καμία σημασία με τα όσα ακολούθησαν, θεώρησε σωστό ο Ιβάν Σαββίδης να κάνει το ντου στο γήπεδο με το όπλο στη ζώνη.

@@ Το... απίστευτο όμως της ιστορίας είναι ότι και πάλι τα «μαγείρεψαν» για να βάλουν μέσα τον Ολυμπιακό. Είναι αυτό που λέει και ο λαός μας όμως «πονάς και φταίει ο Πειραιάς...».

**  Εμείς πάντως τα είχαμε προβλέψει αυτά που έγιναν από Δεκέμβρη μήνα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ