ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούτε στο black jack έτσι...

Ούτε στο black jack έτσι...
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Η γραφικότητα του Παναθηναϊκού έχει σπάσει κάθε ρεκόρ φέτος. Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 21 διαιτητές δεν θέλουν τα «σούπερ φαγητά» στην Ευρωλίγκα. Ούτε μπλακ τζακ να παίζαμε. Τέτοια 21, ούτε στο γνωστό παιχνίδι με τα χαρτιά. Μιλάμε οι τύποι δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν καθημερινά με τη γραφικότητα τους.

** Τελευταίο τους «χτύπημα» ήταν η... εξαπλή άρνηση στους διαιτητές των δύο πρώτων αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα play off. Από το βράδυ της Κυριακής στον Παναθηναϊκό... σκούζουν για τους διαιτητές των δύο πρώτων αγώνων με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ. Χωρίς καν να έχουν γίνει οι ορισμοί, αυτοί σκούζουν, όπως έκαναν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο... εξοχικό, όταν τους πάλι με ξένους διαιτητές φύγαμε νικητές από εκεί μέσα. Και μετά πάλι κλάμα. Τα ίδια και τα ίδια. Με τόσα δάκρυα φέτος, θα έχουν κάνει χρυσές δουλειές στη softex.

@@ Το redking.gr κάθισε και μέτρησε πόσους διαιτητές δεν επιθυμούν στα «σούπερ φαγητά» και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Οι «πράσινοι» δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση 17+4 διαιτητών στην Ευρωλίγκα. Ο λόγος για τους  Γιόβσιτς, Μπάλακ, Λαμόνικα, Λάτισεβς, Νέντοβιτς, Πουκλ, Ρότσα, Ρομάνο, Ιερεζουέλο, Λοτερμόζερ, Σίλβα, Πέρεζ, Ζαμοίσκι, Ράντοβιτς, Πατέρνικο, Μάγικιτς, Ντιφαλά.

** Μαζί με αυτούς τους 17, προσθέστε και τους τέσσερις που δεν είναι στο σύστημα... βαζελακόπουλου (Γκόντας, Κορομηλάς, Παπαπέτρου, Φούφης) και έγινε black jack.

@@ Και να ήταν μόνο αυτό; Οι τύποι έχουν πάει την προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο. Μέσω της επίσημης εφημερίδας της ΚΑΕ και της αν-επίσημης ιστοσελίδας (το σάιτ της αλήθειας ντε), έχουν βγάλει στη σέντρα και έχουν στοχοποιήσει 17 διαιτητές, ναι, ναι, αυτοί που δεν ασχολούνται με τους διαιτητές (χαχαχαχα) όπως λένε, έχουν παραπονεθεί για τους μισούς διαιτητές της διοργάνωσης.

** Δηλαδή για να καταλάβουμε, εσείς είστε ικανοποιημένοι μόνο όταν σας παίζει ο Μάνος, ο Παναγιώτου και ο Καρακατσούνης, σωστά;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ