ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοίτα να δεις που τελικά τους άρεσαν οι ξένοι διαιτητές...

Κοίτα να δεις που τελικά τους άρεσαν οι ξένοι διαιτητές...

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Όχι ότι δεν περιμέναμε να δικαιωθεί και σε αυτό ο Ολυμπιακός, απλώς ήρθε πιο γρήγορα η δικαίωση σε αυτό το ζήτημα απ' ότι αναμέναμε! Οι «ερυθρόλευκοι» πριν λίγο καιρό όταν το πρωτάθλημα «παιζόταν» ακόμα και διεκδικούσαν τον τίτλο, είχαν ζητήσει ξένους διαιτητές για τα ντέρμπι που θα ακολουθούσαν.

** Τότε το αίτημα του Ολυμπιακού όχι απλά είχε απορριφθεί, αλλά είχαν υπάρξει δημοσιογράφοι, ομάδες, ΕΠΟ που είχαν... παρεξηγηθεί κιόλας με αυτή τη στάση του συλλόγου από τον Πειραιά. Το αποτέλεσμα ήταν ο Ολυμπιακός να δεχτεί γκολ από φάουλ με την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός να πάρει ένα πέναλτι το οποίο ήταν έξω από την περιοχή. Και οι δύο φάσεις μέσα στο Καραϊσκάκη και δεν μπήκε κανείς με όπλο να απειλήσει τους διαιτητές!

@@ Λίγο μετά από εκείνα τα ματς ήρθε η στιγμή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ διεκδίκησαν το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ με τους Θεσσαλονικείς να το κατακτούν. Στο ματς αυτό η ΕΠΟ αποφάσισε να βάλει διαιτητή και ο λόγος για τον Μπορμπαλάν με τους βοηθούς, όλοι από την Ισπανία.

** Τελείωσε ο τελικός και οι Ισπανοί διαιτητές πραγματικά έβγαλαν στη... σέντρα την ελληνική διαιτησία με την παρουσία τους και ξαφνικά όλοι μιλούν για την εμφάνιση του Ισπανού ρέφερι στον τελικό και ότι οι ομάδες δεχόντουσαν αδιαμαρτύρητα τις αποφάσεις του! Και επίσης, ξαφνικά σε όλους άρεσε αυτό το... καινούργιο με ξένους διαιτητές σε ελληνικό ματς...

@@ Σε ποιους άρεσε και ποιοι γράφουν αποθεωτικά λόγια; Μα αυτοί που όταν ο Ολυμπιακός είχε προτείνει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι είχαν... παρεξηγηθεί!

** Ελάτε τώρα που σας προκαλεί εντύπωση όλο αυτό...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ