ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φίλος με Βασιλακόπουλο, τζόγος και 100-0 διαιτησία

Φίλος με Βασιλακόπουλο, τζόγος και 100-0 διαιτησία

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Μπήκα και εγώ στη διαδικασία να διαβάσω τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο σάι της αλήθειας... Το μεγαλύτερο μέρος της αφορά όσους ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό και με τα χάλια στα οποία έχει επέλθει σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Οπότε αυτά δεν μας αφορούν εμάς.

** Από εκεί και πέρα όμως μιλά για την φιλία του με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βασιλακόπουλο, παραδέχεται ότι έχει παίξει στοίχημα τελικό Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (ξέρετε το 2013, τότε που είχαν κάνει τα πάντα ορισμένοι για να κερδίσουν οι «πράσινοι»), αλλά και για τη διαιτησία ότι δεν του φτάνει το 100-0 υπέρ της ομάδας του!

@@ Δεν θα αναλύσουμε εμείς το τι και γιατί τα είπε, αν και αυτό το τελευταίο με τη διαιτησία φέρνει κάτι σε... μήνυμα για τη νέα σεζόν προς τους γκρι...

** Με αυτά όμως που είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είναι να απορεί κανείς γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε και ξαφνικά τα πληκτρολόγια αλλά και οι φωνές... σίγησαν! Αυτή είναι η αλήθεια. Ενώ από την άλλη αν τα είχε πει άλλος τα παραπάνω θα είχε γίνει... χαλασμός!

@@ Έτσι υποθετικά μιλάμε, να είχε πει ο Βαγγέλη Μαρινάκης ή οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μερικά από τα παραπάνω, τότε τα πληκτρολόγια θα είχαν πάρει... φωτιά και στα ραδιόφωνα θα έλεγαν ό,τι τους ερχόταν για τιμωρίες στον Ολυμπιακό και στους παράγοντές του και όλα τα σχετικά. Τώρα όμως... τίποτα.

** Πάντως με αυτή τη συνέντευξη φάνηκε για μία ακόμη φορά ότι τελικά ο αθλητισμός ενώνει...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ