ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάποιοι βιάστηκαν, έχουμε ακόμα καιρό...

Κάποιοι βιάστηκαν, έχουμε ακόμα καιρό...
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Είχαν βιαστεί ορισμένοι να βγουν να πουν και να γράψουν τα δικά τους, με τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων στην προετοιμασία. Τότε που ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει κάποιες ήττες με βαριά σκορ, αλλά κανένα απ' αυτά δεν επηρέασε ούτε τη διοίκηση αλλά ούτε και τον προπονητή με τους ποδοσφαιριστές του.

** Άπαντες είχαν χαμηλά το κεφάλι και δούλεψαν σκληρά. Έφτασαν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος στόχος και συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «ερυθρόλευκοι» στο πλάνο τους.

@@ Κάποιοι έγραφαν στα φιλικά ότι το... ΔΝΤ του Ολυμπιακού φέρνει τεσσάρες και ορισμένοι συμφωνούσαν κιόλας, αλλά τώρα ξαφνικά το έχουν γυρίσει όλοι τους και προσπαθούν να πιάσουν τον παλμό του κόσμου γράφοντας καλά λόγια για την ομάδα του Πειραιά. Δεν είναι έτσι όμως, κανείς δεν πέφτει στην... παγίδα τους!

** Κρατήστε τα καλά λόγια για τους άλλους, ο Ολυμπιακός δεν τα έχει ανάγκη από εσάς γιατί είναι απλά για τα μάτια του κόσμου. Ξέρουμε όλοι ότι περιμένετε την ομάδα στη... γωνία. Αλλά κόσμος και ομάδα έδωσαν και δίνουν την απάντησή τους για το «δέσιμο» που υπάρχει ξανά στον Θρύλο και δεν πρόκειται να χαλάσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ