ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλούν για υγεία, ενώ βρίζουν τις διοικήσεις τους!

Μιλούν για υγεία, ενώ βρίζουν τις διοικήσεις τους!
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Αν κανείς διαβάσει τα άρθρα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, τότε θα πιστεύει ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται σε μία κατάσταση... Μπαρτσελόνας και ότι η ομάδα είναι δυνατή σε όλα τα επίπεδα!

** Έτσι προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω το γεγονός ότι αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει αήττητος, γράφοντας για υγεία στην ομάδα.

@@ Βέβαια κανείς δεν αναφέρεται στα διοικητικά, αλλά και οπαδικά ζητήματα γιατί τότε η υγεία θα μετατραπεί σε... αρρώστια! Μπορούσε εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι στον Παναθηναϊκό μόνο υγεία δεν υπάρχει...

** Έβλεπες το ματς από την τηλεόραση και άκουγες όλη την ώρα συνθήματα κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, από τους οργανωμένους οπαδούς, ενώ παράλληλα στα social media κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία με πανό το οποίο αναφερόταν, όχι ονομαστικά, στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

@@ Πριν λίγες ημέρες ο Γιαννακόπουλος έγραψε στα social media «αυτό το ΣΚ Παοκάρα!»...

** Και από τους οργανωμένους βγήκε πανό που έγραφε «365 μέρες γ@#^ ο ΜΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη»...

@@ Μία ωραία οικογένεια, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός! Περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω...

 

PHOTO GALLERY

Μιλούν για υγεία, ενώ βρίζουν τις διοικήσεις τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ