ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπάρχει έτοιμη λύση!

Υπάρχει έτοιμη λύση!
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Έχουμε διαβάσει τόσα και τόσα αυτές τις ημέρες μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ και όλοι λένε τα δικά τους, αλλά κανείς δεν δίνει τη λύση!

** Εμείς όμως εδώ στο REDKING τους έχουμε έτοιμη τη λύση στον Παναθηναϊκό, με τη βοήθεια των social media, έτσι ώστε στο βόλεϊ να μην υπάρξει ποτέ ξανά διαιτητικό λάθος. Βασικά μπροστά τους την έχουν τη λύση και απ' ότι φαίνεται είναι έτοιμοι να την βάλουν... μπροστά, όχι τίποτε άλλο για να έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο οι άνθρωποι.

@@ Άλλωστε τόσα χρόνια στο μπάσκετ ξέρουν τι κάνουν και ο άνθρωπός τους τα έχει μια χαρά! Τι ανακοινώσεις έχουν βγει, τι καταγγελίες έχουν γίνει, τίποτα, εκεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στη θέση του και στο ελληνικό μπάσκετ δεν κουνιέται... φύλλο.

** Αυτή, λοιπόν, είναι η λύση και τους την προτείνουμε στονΠαναθηναϊκό ανεπιφύλακτα, όχι μόνο για το βόλεϊ, αλλά και για το πόλο, το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα που πρόκειται να βρουν απέναντί τους τον Ολυμπιακό.

@@ Εξάλλου και ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ουσιαστικά το είπε και μόνος του ότι τόσα χρόνια στο μπάσκετ παίζουν αλλιώς...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ