ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τους θετικούς ισολογισμούς στη μαύρη τρύπα!

Από τους θετικούς ισολογισμούς στη μαύρη τρύπα!
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Κοίτα να δεις πως τα φέρνει η ζωή. Από εκεί που κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός έβγαζε θετικούς ισολογισμούς ξαφνικά τώρα με τον επικείμενο αποκλεισμό του από τα πλέι οφ, έχει... μαύρη τρύπα 11 εκατομμυρίων ευρώ!

** Μιλάμε για φοβερά πράγματα! Πως πάει έτσι βρε παιδί μου η χρονιά εκεί στον Παναθηναϊκό; Άλλες χρονιές με παίκτες με μεγαλύτερα συμβόλαια και έβγαζαν θετικούς ισολογισμούς, αλλά τώρα με μικρότερο μπάτζετ και έχουν οικονομική «μαύρη τρύπα»...

@@ Βέβαια επειδή εμάς στο REDKING μας αρέσει να ψάχνουμε κάτι τέτοια ωραία πράγματα, βρήκαμε και σας αναλύουμε γιατί ξεφεύγουν τόσο τα οικονομικά δεδομένα για τον Παναθηναϊκό.

** Ο λόγος είναι απλούστατος. Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να «κόψουν» τα αεροπλάνα και τα τσάρτερ και να χρησιμοποιούν το πούλμαν, όπως άλλωστε είχαν κάνει και πριν ενάμιση χρόνο.

@@ Τα βάλαμε κάτω, τα υπολογίσαμε και τελικά ναι, οι άνθρωποι έχουν δίκιο θα υπάρξει «μαύρη τρύπα» 11 εκατομμυρίων ευρώ βάζοντας μέσα και τα νέα συμβόλαια των Πιτίνο, Τόμας, Πέιν και Κιλπάτρικ.

** Δείτε και μόνοι σας. Δύο φορές θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στην Τουρκία και μιλάμε για μία απόσταση πάνω από 1500 χιλιόμετρα και 22 ώρες ταξίδι, για τα ματς με Φενέρμπαχτσε και Νταρουσάφακα. Υπάρχει το ταξίδι στη Μόσχα για τον αγώνα με τη ΤΣΣΚΑ που είναι 3000 χιλιόμετρα και 47 ώρες ταξίδι! Το Μιλάνο είναι λίγο πιο κοντά, αφού είναι 1730 χιλιόμετρα και 24 ώρες στο δρόμο, αλλά υπάρχει το ταξίδι για τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια με το οποίο ξεφεύγει το μπάτζετ για τα καλά!

@@ Ταξίδι το οποίο θα διαρκέσει πάνω 79 ώρες με απόσταση 5200 χιλιόμετρα!

** Βάλτε λοιπόν πετρέλαιο, ενοικίαση πούλμαν ή τα σέρβις αν χρησιμοποιήσει το δικό του ο Παναθηναϊκός, φαγητό για τους παίκτες αφού με τόσες ώρες ταξίδια θα γίνουν και αρκετές στάσεις, ενώ σίγουρα στα δύο ταξίδια θα χρειαστούν και ξενοδοχείο αφού μιλάμε για 79 ώρες για τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια και 47 για αυτόν με την ΤΣΣΚΑ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ