ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχει θέρμανση στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν κουνιέται φύλλο

Δεν υπάρχει θέρμανση στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν κουνιέται φύλλο
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Συνέντευξη στο Sport24 έδωσε ο προπονητής μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, και είπε αρκετά ωραία πράγματα τα οποία όμως πέρασαν ασχολίαστα. Κανείς δεν έκατσε να ασχοληθεί και να σχολιάσει αυτά τα οποία είπε γιατί είναι απ' αυτά που κάνουν... τζιζ!

** Μίλησε για τις εγκαταστάσεις και για το ΟΑΚΑ το οποίο είναι ακατάλληλο για προπονήσεις όπως είπε, γιατί κάνει αρκετό κρύο τον χειμώνα:

@@ «Δεν θα πάω πίσω στο Κολέγιο. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Αλήθεια, περνάω πολύ καλά εδώ. Υπάρχουν καλά και κακά στην ομάδα. Αγαπώ τον κόσμο, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες, την ιδιοκτησία, αλλά δεν μου αρέσουν οι εγκαταστάσεις. Το χειμώνα έχει κρύο δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση».

** Κανείς όμως δεν είπε τίποτα για αυτό και να αναρωτηθεί το πως και το γιατί δεν είναι ζεστό το ΟΑΚΑ. Δεν είναι πληρωμένο για τη θέρμανση; Μπορεί να είναι θέμα του ΟΑΚΑ και όχι του Παναθηναϊκού, αλλά και πάλι τότε με το ζεστό νερό στο ΣΕΦ στον αγώνα με την Μπάγερν, το οποίο ήταν ένα θέμα το οποίο δεν ίσχυε αφού ο Ολυμπιακός είχε μιλήσει με τους Γερμανούς και τους είχε εξηγήσει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, αλλά όλοι τους το «φούντωσαν» και έγραφαν τα δικά τους και ας ήταν ευθύνη του ΣΕΦ και όχι του Ολυμπιακού...

@@ Είπε και κάτι ακόμα ο Πιτίνο, άφησε αιχμές για τα ξενοδοχεία στα οποία μένει η ομάδα στα ταξίδια της, αλλά και πάλι κανείς δεν ασχολήθηκε: «Τα ταξίδια έχουν προβλήματα. Είμαι κακομαθημένος Αμερικανός βλέπετε. Όταν ξεκίνησα να προπονώ στην Βοστώνη δεν ταξιδεύαμε καλά, δεν μέναμε σε καλά ξενοδοχεία, δεν είχαμε καλές εγκαταστάσεις. Μετά πήγα σε άλλα Κολέγια και στο ΝΒΑ και άλλαξα επίπεδο. Είναι σαν να έχω επιστρέψει όταν ήμουν 25 ετών. Από την μία είναι καλό. Αν είναι να μείνω θα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Όπως για παράδειγμα να βρούμε κάπου αλλού να κάνουμε προπόνηση για να μην έχει κρύο».

** Αλλά έτσι είναι, αυτά τα λόγια δεν είχαν μέσα Ολυμπιακό για αν ασχοληθούν...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ