ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ούτε... λεκάνη δεν είχε ο Πιτίνο!

Ούτε... λεκάνη δεν είχε ο Πιτίνο!
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Έτσι είναι τα πράγματα, βγαίνει ένα θέμα για τον Ολυμπιακό το κάνουν όλοι... σημαία! Βγαίνει από την άλλη για τον Παναθηναϊκό και δεν λέει κανείς τίποτα! Απλώς το περνάνε ως «οι ατάκες του Ρικ Πιτίνο»!

** «Μου άρεσε το κοουτσάρισμα εδώ πέρα. Έχουμε τρομερό ιδιοκτήτη, φοβερό GM, τον Μάνο. Με βοήθησαν στα πάντα. Θα σας πως και μία αστεία ιστορία. Τα αποδυτήρια στα οποία αλλάζω είναι πολύ μικρά.

@@ Υπήρχε ένα θέμα με την λεκάνη, που έσπασε κάποια στιγμή. Την έφτιαξαν όταν μπήκαμε στα πλέι οφ και τους ευχαριστώ για αυτό. Μπορώ στο τέλος να το κλέψω, να το πάρω μαζί μου και να το προσθέσω στα τρόπαια μου».

** Αυτά ακριβώς είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά κανείς δεν το σχολίασε αρνητικά να πει ότι η διοίκηση της ομάδας έχει αφήσει στη μοίρα της τα πάντα και ότι δεν υπάρχουν λεφτά!

@@ Τις προάλλες πάλι είπε για τα φθηνά ξενοδοχεία που πηγαίνει η ομάδα και τα ταξίδια γεμάτα προβλήματα, αλλα τίποτα, κουβέντα!

** Όταν όμως συμβαίνει κάτι με τον Ολυμπιακό αμέσως όλοι να τρέξουν να γράψουν για τα προβλήματα της ομάδας και ότι... διαλύεται!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ