ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Α ρε Θρύλε, τι τους έχεις κάνει!

Α ρε Θρύλε, τι τους έχεις κάνει!

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Εντάξει δεν είναι και ό,τι καλύτερο να βλέπεις την ομάδα σου να μην παίρνει κάποιον τίτλο, αλλά από την άλλη έχει και τα ωραία του αυτό. Όπως και να το κάνουμε έχει άλλη αίγλη να βλέπεις μία άλλη ομάδα να παίρνει πρωτάθλημα και να ασχολείται και πάλι με τον Ολυμπιακό!

** Καταλαβαίνεις πολλά κάτι τέτοιες στιγμές! Καταλαβαίνεις ότι ο Θρύλος όλα αυτά τα χρόνια τους έχει δημιουργήσει τόσα κόμπλεξ και τους έχει κάνει να βλέπουν εφιάλτες στον ύπνο τους.

@@ Είναι φοβερό να παίρνει ο ΠΑΟΚ μετά από τρεις δεκαετίες πρωτάθλημα, να διαβάζεις τα άρθρα τους και να αναφέρονται, ξανά, στον Ολυμπιακό!

** Είναι αυτό που τα διαβάζεις και λες «α ρε Θρύλε, τι τους έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια!». Τόσα χρόνια από κάτω ήταν και δεν μπορούσαν να σηκώσουν κεφάλι.

@@ Και τώρα που το κατάφεραν, έστω και για λίγο, να ασχολούνται και πάλι με τον τιμωρό τους, τον Θρύλο!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ