ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Πρόεδρε μην ανησυχείς, θα το φτιάξουμε...»

«Πρόεδρε μην ανησυχείς, θα το φτιάξουμε...»
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Μέρα μεσημέρι ραντεβού στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου...

** Η συζήτηση μπαίνει αμέσως στο... ζουμί: «Πρόεδρε μην σε νοιάζει θα το φτιάξουμε. Τι και αν μπήκες με το όπλο στο γήπεδο. Τι και αν τιμωρήθηκες με τρία χρόνια, εμείς θα το ρίξουμε στον έναν και από Αύγουστο θα βλέπεις όλα τα ματς από μέσα»!

@@ Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι στη φαντασία μας, αλλά θα μπορούσε εύκολα να είναι ένα αληθινό περιστατικό. Δεν θα προκαλούσε σε κανέναν εντύπωση αν είχαν συμβεί έτσι ακριβώς τα πράγματα.

** Ειδικά μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΕΠΟ να αλλάζει το Πειθαρχικό της και σύμφωνα με το καινούργιο τα τρία χρόνια τιμωρίας του Ιβάν γίνονται ένα!

@@ Ωραία πράγματα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως φαίνεται οι αρμόδιοι συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ένα πράγμα. Πως ο Ολυμπιακός βλέπει!

** Ξέρει τι γίνεται! Και όπως στην περίπτωση του Γκαγκάτση έτσι και σε όλες τις επόμενες θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός! Θα κάνει τα πάντα για να μην βυθίσουν άλλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

@@ Ο Ολυμπιακός ζήτησε να επιβληθεί ο νόμος στο θέμα του Γκαγκάτση και έστω και καθυστερημένα έγινε. Να ξέρουν ότι αυτό θα γίνει και με όλα τα υπόλοιπα ζητήματα...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ