ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στάσου Ραζβάν, μύγδαλα! Τι έγινε ρε παιδιά;

Στάσου Ραζβάν, μύγδαλα! Τι έγινε ρε παιδιά;

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Έφυγε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ και δεν άνοιξε... μύτη! Όλα καλά στον αθλητικό Τύπο! Κανείς δεν ασχολήθηκε με το τι και το πως...

** Αμέσως με το που είδε τα λεφτά ο Λουτσέσκου την... έκανε και κανείς δεν το σχολίασε αυτό! Όχι όμως εδώ, θα τα πούμε. Του κούνησαν τα ευρώ από την Αλ Χιλάλ και αμέσως έφυγε. Επειδή κάποιοι ήθελα να μας παρουσιάσουν τον Λουτσέσκου ΠΑΟΚ από μικρό παιδί.

@@ Και από την άλλη, τι έγινε ρε παιδιά; Τα ρούβλια δεν μπόρεσαν τώρα να κοντράρουν τα ευρώ; Δεν ήταν αρκετά; Δεν είχε ο Ιβάν; Τι έγινε; Δεν τα διαβάσαμε πουθενά αυτά, έτσι για να έχουμε και εμείς τις απαντήσεις μας.

** Πουθενά κανένα μέσο δεν «ακούμπησε» τη διοίκηση. Ίσα ίσα διαβάζαμε μόνο αποθεωτικά σχόλια για τα όσα κατάφερε ο Λουτσέσκου. Ότι έφυγε εν μία νυκτί, κουβέντα!

@@ Ότι εδώ και καιρό ακουγόταν δεξιά και αριστερά πως ο Λουτσέσκου δεν θα μείνει για καιρό στον ΠΑΟΚ, δεν το έγραφαν. Όλοι το ήξεραν ότι ο Ρουμάνος ψαχνόταν, αλλά κανείς δεν τόλμησε να γράψει οτιδήποτε.

** Για μία ακόμη φορά, πάντως, πρόσφεραν γέλιο τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ