ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα αστεία επιχειρήματά τους

Τα αστεία επιχειρήματά τους

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Πραγματικά είναι να γελάει κανείς με την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ και με τον τρόπο που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

** Ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στον Άρειο Πάγο αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα εκατομμύρια που «πετάει» η ΕΡΤ στον ΠΑΟΚ. Λεφτά με τα οποία οι Θεσσαλονικείς μπορούν να βγάλουν ένα μεγάλο κομμάτι της χρονιάς. Έτσι ώστε μην ξοδευτεί και τόσο ο Σαββίδης.

@@ Με λίγα λόγια Κρατική χορηγία. Έτσι ονόμαζεται αυτό...

** Αλλά προσέξτε, ο ΠΑΟΚ για να αντικρούσει την καταγγελία του Ολυμπιακού έβαλε τους δικούς του να γράψουν δεξιά και αριστερά πως και ο Ολυμπιακός είχε μεγάλο συμβόλαιο από την ΕΡΤ.

@@ Το φοβερό όμως είναι ότι αναφέρουν και την εποχή που είχε το μεγάλο συμβόλαιο ο Ολυμπιακός. Μιλάνε από το 2008 και πριν! Δηλαδή για μία εποχή που τότε τα πράγματα ήταν αλλιώς.

** Οι διαφημίσεις πλήρωναν περισσότερα στην ΕΡΤ για να μπουν στο πρόγραμμα των αγώνων και γενικότερα είχε περισσότερα και μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη η ΕΡΤ δείχνοντας τους αγώνες του πρωταθλήματος.

@@ Γράφουν αυτά που τους είπαν, αλλά δεν ψάχνουν λίγο και πόσα λεφτά έπαιρνε πίσω η ΕΡΤ τότε από τις διαφημίσεις και πόσα παίρνει από πέρσι. Μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα...

** Και όμως κάθονται και συγκρίνουν εκείνες τις ημέρες με το τώρα! Που το ποδόσφαιρο το έχουν υποβαθμίσει οι ίδιοι και δεν έχει την ίδια χρηματιστηριακή αξία με τότε. Τότε δεν είχαν βγει όπλα στους αγωνιστικούς χώρους, ούτε υπήρχε η... εξυγίανση για να πάει το ποδόσφαιρο «μπροστά»...

@@ Αλλά δεν τα γράφουν αυτά. Δεν τους συμφέρει να τα γράψουν και να τα αναφέρουν, αυτή είναι η αλήθεια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ