ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Που είναι τα οικονομικά αφιερώματα;

Που είναι τα οικονομικά αφιερώματα;

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί δεν διαβάζουμε δεξιά και αριστερά διάφορα οικονομικά αφιερώματα για τα χρωστούμενα της ΑΕΚ; Παίκτες βγαίνουν και κράζουν τη διοίκηση για λεφτά που τους οφείλονται, η FIBA τιμωρεί την ομάδα για χρωστούμενα, αλλά πουθενά δεν βλέπουμε αφιερώματα.

** Με τον Ολυμπιακό είχαν «ξυπνήσει» και έγραφαν κάθε μέρα. Ότι η ομάδα διαλύεται, ότι ο Ολυμπιακός έχει προβλήτα, ότι σε αυτόν χρωστάνε λεφτά και όλα αυτά τα... ωραία.

@@ Τώρα με την ΑΕΚ, τίποτα! Ξαφνικά σταμάτησαν όλοι να γράφουν και να λένε ό,τι έλεγαν για τον Ολυμπιακό. Γιατί άραγε ε;

** Αλλά εντάξει τι λέμε και εμείς τώρα. Αφού ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι ο νοικοκύρης. Ενώ τα αδέρφια Αγγελόπουλοι του Ολυμπιακού δεν τα κάνουν καλά τα πράγματα. Έλα μωρέ τι και αν έχουν μπει λεφτά στους λογαριασμούς των παικτών, τι και αν ο Ολυμπιακός προχωράει τις μεταγραφές του, τι και αν πληρώνουν οι Αγγελόπουλοι και φτιάχνουν γήπεδο...

@@ Όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Αυτό το οποίο «πουλάει» για εκείνους είναι «φεύγουν οι Αγγελόπουλοι».

** Κρίμα όμως για αυτούς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εδώ είναι οι Αγγελόπουλοι και δείχνουν τον δρόμο για να φτιάξει αυτό το κακόμοιρο ελληνικό μπάσκετ έτσι όπως το έκαναν όλοι αυτοί που θέλουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα ενός συγκεκριμένου...

@@ Ελάτε που δεν ξέρετε τι λέμε. Ξέρετε...

** Και για να μην ξεχνιόμαστε δείτε τι έγραψε ο Ντελρόι Τζέιμς κατά τη διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα λεφτά που του οφείλονται:

@@ «Στις 2 σεζόν που πέρασα στην ομάδα ήμουν επαγγελματίας και έδειξα αγάπη, τιμή και σεβασμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ και στον οργανισμό. Όλοι υπογράφουμε συμβόλαια για κάποιο λόγο και αν ένας παίκτης αθετήσει τους όρους, θα τιμωρηθεί από την ομάδα χωρίς καμία αμφιβολία.

** Κάθε παίκτης που πάει στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη που έχει για το παιχνίδι και για την οικογένειά του. Έχω έναν γιο. Ο οργανισμός της ΑΕΚ ΞΕΡΕΙ ότι έχω έναν ΓΙΟ που χρειάζεται βοήθεια και προσοχή, αλλά μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα μου ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άνδρα, ως πατέρα και ως ενός ανθρώπου που πρέπει να παρέχει πράγματα στην οικογένειά του.

@@ Όπως άρχισα αυτό το κομμάτι, προς την ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ. Πληρώστε στους παίκτες αυτά που τους χρωστάτε. Παίρνετε φαγητό από τα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε ότι δεν θέλετε να το κάνετε αυτό στους δικούς σας ανθρώπους. Ευχαριστώ».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ