ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα έχωσε στον κόσμο για το χορτάρι του ΟΑΚΑ!

Τα έχωσε στον κόσμο για το χορτάρι του ΟΑΚΑ!

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Ούτε διακοπές δεν μπορεί να πάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Θα βρεθεί ένας Γιώργος Δώνης να τους τα... χώσει!

** Ναι ναι μην σας φαίνεται περίεργο αυτό που γράφουμε. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τα... έχωσε στον κόσμο για την κατάσταση που βρίσκεται το χορτάρι του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ.

@@ Φιλικό με την Ξάνθη έδωσε ο Παναθηναϊκός και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θυμάμαι πως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας ήταν πέρσι με τον Παναιτωλικό. Μάλλον οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι διακοπές. Είναι ανεξήγητο να έχει παίξει η ΑΕΚ μόνο δύο παιχνίδια και ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση.
Δεν το έχω ξαναδεί έτσι. Αλλη μία φορά πέρσι μας είχαν πει πως 'αρρώστησε' το χόρτο.

** Νομίζω πως εμείς και η ΑΕΚ πληρώνουμε. Μάλλον διακοπές είμαστε και δεν είναι "άρρωστο" το χορτάρι. Δεν μπορείς να παίξεις σωστό ποδόσφαιρο».

@@ Δεν φτάνει που οι άνθρωποι είχαν βάψει τσάμπα τα κάγκελα της Λεωφόρου, τώρα τα ακούν για το χορτάρι. Αύγουστο μήνα ρε φίλε! Να μην κάνουν και αυτοί ένα μπάνιο; Δηλαδή καθόλου κατανόηση από τον Γιώργο Δώνη...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ