ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τους... κέρασε σε μαγαζί του τεχνικού τιμ!

Τους... κέρασε σε μαγαζί του τεχνικού τιμ!

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Το σκέφτηκε ωραία ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Διοργάνωσε δείπνο για την ομάδα, μήπως και συνέλθουν μετά τα όσα έχουν γίνει από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα.

** Το θέμα όμως είναι ότι κανόνισε το δείπνο αυτό να γίνει σε μαγαζί που ανήκει σε μέλος του τεχνικού τιμ! Ωραία το σκέφτηκαν στην ΑΕΚ, έξυπνα και οικονομικά. Το γεύμα ήταν της διοίκησης αλλά τελικά το πήραν πάνω τους οι προπονητές.

@@ Εντάξει εμείς τους καταλαβαίνουμε, έχουν έξοδα οι άνθρωποι. Έδιωξαν τον προπονητή έπρεπε να πληρώσουν και μία αποζημίωση. Για αυτό και επέλεξαν τον Κωστένογλου, ήδη μέλος της ΑΕΚ ήταν στην ακαδημία, οπότε όλα καλά στο οικονομικό κομμάτι δεν άλλαξε και τίποτα.

** Βλέπετε, δεν λέμε ότι έχουν έξοδα για το γήπεδο, γιατί απλά δεν το πληρώνει η ΑΕΚ. Γνωστά είναι αυτά, μην τα ξαναλέμε το πως έχουν τα πράγματα.

@@ Αλλά όχι πραγματικά μπράβο τους στην ΑΕΚ, έγινε το δείπνο μήπως και «δέσει» η ομάδα και τα πάντα βγήκαν οικονομικά. Δεν χρεώθηκε η ΠΑΕ και όλα καλά. Είναι τέχνη να τη βγάζεις πάντα στο χαλαρό και χωρίς πολλά πολλά στα λεφτά...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ