ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Ασχοληθείτε με τους επενδυτές ακαδημίας που σας φεύγουν

Ασχοληθείτε με τους επενδυτές ακαδημίας που σας φεύγουν

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Και τι δεν διαβάσαμε μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη και συγκεκριμένα στους ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 19 ετών. Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού μίλησε έξω από τα δόντια. Τα είπε στους πιτσιρικάδες όπως έπρεπε.

** Όπως έπρεπε γιατί τα παιδιά στην ακαδημία έχουν τα πάντα. Πλεονεκτήματα που δεν έχει καμία άλλη ακαδημία στην Ελλάδα. Ακαδημία η οποία λειτουργεί σε πρότυπα ευρωπαϊκών συλλόγων. Και για αυτό θα πρέπει να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Να βγουν ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα και να υπάρξει παραγωγή παικτών. Κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν συμβαίνει.

@@ Για αυτό και μίλησε με σκληρή γλώσσα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους μικρούς και όχι μόνο.

** Από την άλλη όμως θίχτηκαν οι ευαίσθητοι οι απέναντι για τα όσα είπε! Μία ομιλία ενός ανθρώπου ο οποίος πληρώνει τα πάντα για να έχουν οι παίκτες της ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώνονται.

@@ Και θίχτηκαν ποιοι; Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα! Οι προπονητές της ακαδημίας τους έχουν να πληρωθούν πόσους μήνες. Αλλά από την άλλη και αυτοί οι οποίοι δεν έχουν πλέον κάποιον να βάζει λεφτά στην ακαδημία τους.

** Γιατί ο επενδυτής τους είπε ότι σταματάει να βάζει λεφτά! Την ίδια στιγμή που ο... επενδυτής της πρώτης ομάδας έχει ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια ότι δεν πρόκειται να βάλει λεφτά στην ακαδημία.

@@ Αυτοί θίχτηκαν... Οι οποίοι αντί να δουν τα δικά τους χάλια προσπαθούν να ασχοληθούν με οτιδήποτε συμβαίνει στον Ολυμπιακό...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ