ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πήγαν να το νομιμοποιήσουν στην ΕΠΟ, γιατί άραγε;

Πήγαν να το νομιμοποιήσουν στην ΕΠΟ, γιατί άραγε;

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου μόνο από τον Ολυμπιακό είχαν θίξει το θέμα του νέου κανονισμού που πήγαν να περάσουν μέσω της ΕΠΟ. Ενός κανονισμού που θα επέτρεπε σε ένα άτομο να κατέχει νόμιμα δύο ΠΑΕ...

** Λες και δεν ξέραμε όλοι εμείς γιατί πήγαν να το κάνουν. Το θέμα με την Ξάνθη είναι κάτι που το «φωνάζει» ο Ολυμπιακός από το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι κάτι καινούργιο.

@@ Αυτοί πήγαν και να το νομιμοποιήσουν. Γιατί άραγε πήγε να περάσει ο συγκεκριμένος κανονισμός;

** Μήπως για να κάνουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους; Προφανώς και γνώριζαν όλοι οι εμπλεκόμενοι πως αυτό που έχουν φτιάξει ξεπερνά τους κανονισμούς και ήθελαν να το νομιμοποιήσουν.

@@ Αλλά μας περνούν και για... ανόητους. Πήγαν να περάσουν ένα τέτοιο πράγμα μέσω της ΕΠΟ και νόμιζαν ότι δεν θα κουνιόταν... φύλλο!

** Για αυτό λέμε τόσο καιρό πως κάουν ό,τι θέλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν λογαριάζουν τίποτα και κανέναν. Δεν τους νοιάζει αν το προϊόν έχει φτάσει να θεωρείται ένα από τα χειρότερα της Ευρώπης. Αυτό που τους νοιάζει είναι να κάνουν τα δικά τους και να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα μίας συγκεκριμένης ομάδας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ