ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ωπ! Ήρθε η κωλοτούμπα τους με τον Νικόλα

Ωπ! Ήρθε η κωλοτούμπα τους με τον Νικόλα

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Έχουμε πει εδώ σε αυτή τη γωνιά θα τους τα γράφουμε και ας μην τους αρέσουν. Θα τους τα λέμε όλα! Δεν θα αφήνουμε τίποτα να πέφτει κάτω και έτσι πρέπει εδώ που τα λέμε με αυτούς που έχουμε μπλέξει...

** Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου στο σάιτ της αλήθειας, σιγά μη γράφουμε και το όνομά τους, είχαν επιλέξει να φτιάξουν μία στήλη με γνώμες Βετεράνων ποδοσφαιριστών. Έναν από κάθε μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Από Ολυμπιακό είχαν επιλέξει τον Νίκο Αναστόπουλο.

@@ Ο οποίος όταν ενημερώθηκε για τα όσα έχει γράψει το συγκεκριμένο σάιτ για τον Ολυμπιακό, αμέσως τους έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Έτσι είναι ο Νικόλας, μάγκας. Σιγά μην καθόταν να μιλάει και να γράφει σε αυτούς που γράφουν συνεχώς ψέμματα για τον Θρύλο. Με μοναδικό σκοπό τη λάσπη στην ομάδα.

** Πριν λίγες ημέρες ο Αναστόπουλος βγήκε στην ΕΡΤ και μίλησε για τα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αναφέρθηκε στα όσα αποκάλυψε το ONE TV αναφορικά με τη σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθη. Μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας ο Αναστόπουλος και κάποιους τους ενόχλησε αυτό.

@@ Για αυτό και στο σάιτ της αλήθειας τώρα επιτίθενται στον έμπειρο προπονητή με διάφορα σχόλια και άρθρα στο σάιτ.

** Έτσι είναι όμως. Τότε τον αποθέωναν γιατί τον ήθελαν να τους γράφει κείμενα για τον Ολυμπιακό. Τώρα όμως που μίλησε και είπε αλήθειες τους ενόχλησε και άρχισαν να γράφουν για αυτόν αρνητικά.

@@ Έχουμε πει, η κωλοτούμπα θα έπρεπε να ήταν Ολυμπιακό άθλημα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ