ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρε καρντάσια, θα πείτε τελικά τι ισχύει;

Ρε καρντάσια, θα πείτε τελικά τι ισχύει;

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Έχουν περάσει πόσες ημέρες από τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για την ιδιοκτησιακή σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Τότε που οι δύο ομάδες και περισσότερο ο ΠΑΟΚ, έλεγαν πως θα κινηθούν νομικά γιατί τίποτα δεν ίσχυε.

** Και όμως μετά από τόσο καιρό δεν έχει γίνει καμία απολύτως κίνηση. Δεν είδαμε καμία μήνυση, καμία αγωγή τίποτε γενικότερα που να προσπαθεί να μας αποδείξει ο ΠΑΟΚ την αθωώτητά του! Κάτι ρε καρντάσια που θα λέει πως όλα τα στοιχεία είναι ψεύτικα.

@@ Κάτι που θα λέει ότι είστε αθώοι και δεν έχετε παρανομήσει. Δεν υπάρχει καμία σχέση με την Ξάνθη όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Κάτι που να λέει πως ο Καλπαζίδης δεν είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη. Οτιδήποτε ρε παιδιά!

** Ένας μήνας πέρασε, εξέτασε η ΕΕΑ την υπόθεση, αναγνώρισε την παρανομία τους και ακόμα περιμένουμε τις κινήσεις που έχει προαναγγείλει ο ΠΑΟΚ.

@@ Μήπως γιατί ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν είναι και τόσο αθώοι τελικά;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ