ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αυτούς ασχολούμαστε; Αυτοί δεν ξέρουν πότε ιδρύθηκαν

Με αυτούς ασχολούμαστε; Αυτοί δεν ξέρουν πότε ιδρύθηκαν
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Πραγματικά ώρες-ώρες είναι να απορεί κανείς ποιους έχει απέναντί του ο Ολυμπιακός. Όλα αυτά που λένε, όλες τους οι κινήσεις, δείχνουν πόσο μικροί είναι μπροστά στο μεγαλείο του Θρύλου.

** Τώρα τους βλέπουμε να μην ξέρουν πότε γιορτάζουν την ίδρυση της ομάδας τους! Άλλοι στον ΠΑΟΚ γιορτάζουν στις 12 Απριλίου και άλλοι στις 20... Είναι τρομερό αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν πότε ιδρύθηκε ο σύλλογός τους.

@@ Και όμως αυτοί θέλουν να βρίσκονται απέναντι στον Ολυμπιακό. Αλλά κάθε φορά μας επιβεβαιώνουν ότι δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού!

** Ας μάθουν πότε θα πρέπει να κάνουν τα αφιερώματα και να γράφουν στα social media για τα γενέθλια της ομάδας τους και μετά ας προχωερήσουν σε όλα τα υπόλοιπα μήπως και μπορέσουν κάποια στιγμή να θυμίζουν ως ένας πραγματικός σύλλογος...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ