ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λογικό να τον θέλει για διοργανωτή, μετά τον Βόλο...

Λογικό να τον θέλει για διοργανωτή, μετά τον Βόλο...
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Ποιος δεν θυμάται τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που είχε γίνει στον Βόλο μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ; Το είχε σηκώσει τότε ο ΠΑΟΚ το τρόπαιο αυτό, αλλά πριν το ματς είχε γίνει η μεγάλη... φιέστα!

** Την είχε διοργανώσει η ΕΠΟ με μεγάλη επιτυχία. Το είχε δηλώσει άλλωστε η Ομοσπονδία, ότι ήταν ένας τελικός διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

@@ Και φυσικά κανείς δεν ξεχνά ότι τότε είχε βοηθήσει στη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου και ο Αχιλλέας Μπέος. Ως Δήμαρχος της πόλης που είχε γίνει ο τελικός.

** Δεν είχαν γίνει πολλά πράγματα, τότε μόνο κάτι μαχαιριές και τραυματίες στα νοσοκομεία του Βόλου. Λίγα πράγματα μωρέ, έτσι και αλλιώς ήταν μία γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΕΠΟ το είχε πει...

@@ Οπότε είναι λογικό να τον θέλει ο Ιβάν Σαββίδης στο Πόρτο Καρράς ως συνεργάτη. Τον θέλει μαζί του στο νέο του επιχειρηματικό βήμα, ως διοργανωτή σε διάφορα πρότζεκτ ψυχαγωγίας, συναυλίες και τα σχετικά.

** Έχει περάσει το τεστ του Ιβάν Σαββίδη από τον τελικό του Κυπέλλου, οπότε τον θέλει και στις επιχειρήσεις του...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ