ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι έγινε ρε παιδιά; Πάλι ξεχάσατε τον Ευθυμιάδη;

Τι έγινε ρε παιδιά; Πάλι ξεχάσατε τον Ευθυμιάδη;
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Έγραψαν πάλι και έλεγαν τα δικά τους για «ζούγκλα» της Ριζούπολης και ό,τι άλλο ήθελαν. Πάλι όπως κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Δεν έχουν βαρεθεί γιατί δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν πως έχασαν εκείνο το πρωτάθλημα.

** Για μία ακόμη φορά όμως είδαμε την επιλεκτική τους μνήμη. Όπως βέβαια κάνουν πάντα έτσι και τώρα ξαφνικά ξέχασαν πράγματα.

@@ Έλεγαν πάλι και έγραφαν ότι δεν είχαν γίνει παρόμοια στα ελληνικά γήπεδα όπως αυτά της Ριζούπολης και τα σχετικά. Μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν τη δική τους ανυπαρξία στο γήπεδο, επειδή ο Ολυμπιακός τους πήρε στα ίσια το πρωτάθλημα.

** Το ματς στη Ριζούπολη έγινε το 2003. Έναν χρόνο νωρίτερα έχουν σβήσει από τις σημειώσεις τους και το μυαλό τους το τι είχε γίνει στη Λεωφόρο.

@@ Τότε που είχαν μπει μέσα και είχαν δείρει τον διαιτητή, Ευθυμιάδη. Ξέχασαν τα αίματα που έτρεχαν από το κεφάλι του ρέφερι. Που είχαν μπει μέσα στο γήπεδο μέχρι και παράγοντες για να δείρουν τον διαιτητή.

** Ο Ευθυμιάδης είχε φύγει με ασθενοφόρο από το γήπεδο του Παναθηναϊκού...

@@ Τα ξεχάσατε πάλι αυτά ε; Ε ναι γιατί τέτοια σαν του Ευθυμιάδη γίνονται συνέχεια στα γήπεδα, ενώ αυτά της Ριζούπολης ο κόσμος να φωνάζει και να ανάβουν καπνογόνα έγιναν για πρώτη φορά σε όλο τον πλανήτη το 2003...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ