ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δηλαδή αν δεν έδινε… οδηγία;

Δηλαδή αν δεν έδινε… οδηγία;
Book Small Mobile

Ορισμένα πράγματα είναι, στ’ αλήθεια, εκτός λογικής. Έδωσε, λέει, ειδικές οδηγίες, σαφείς, ο Ιβάν Σαββίδης, για άριστη φιλοξενία, στην Μπεσίκτας. Εντάξει, το καταλαβαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ και η Ευρώπη είναι δύο έννοιες μακρινές, όπως η απόσταση του «δικεφάλου» από τον Ολυμπιακό.

Αλλά το να χρειάζεται, εν έτει 2020 και βαδίζοντας προς το 2021, να δοθούν, προς τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ… οδηγίες, για το πως θα υποδεχθούν και θα φιλοξενήσουν μία τουρκική ομάδα, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι, τουλάχιστον, κωμικό.

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει πολλάκις, τουρκικές ομάδες, στο πρόσφατο παρελθόν. Φενέρ, Μπεσίκτας, Οσμανλισπόρ. Χαρακτηριστικά τα παραδείγματα. Βγήκε ποτέ ο Βαγγέλης Μαρινάκης να στείλει… οδηγίες, προς τα στελέχη του Ολυμπιακού, για το πως θα διοργανώσουν έναν ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό αγώνα; Μιλάμε, δηλαδή, για τρομερό παραλογισμό, τον οποίο κάποιοι προσπαθούν να μας σερβίρουν και ως… ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Ασύλληπτο…

Κακώς, βέβαια, συγκρίνουμε την παρουσία του Ολυμπιακού, με εκείνη του ΠΑΟΚ, στην Ευρώπη, αλλά όπως και να το κάνουμε, ορισμένα πράγματα, στην εποχή που ζούμε, είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! Όπως το ότι, όταν διοργανώνεις έναν ευρωπαϊκό αγώνα, πρέπει όλα να είναι ΑΨΟΓΑ. Όχι μόνο ευρωπαϊκό δηλαδή, αλλά λέμε τώρα… Αν δεν έδινε οδηγίες, δηλαδή, ο Σαββίδης, τι θα γινόταν; Διπλωματικό επεισόδιο;!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ