ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σας έχουμε εμπιστοσύνη, θα ανακαλύψετε ξανά υποβιβασμό

Σας έχουμε εμπιστοσύνη, θα ανακαλύψετε ξανά υποβιβασμό
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Τι έγινε ρε παλικάρια; Γιατί δεν έπαιξε ψηλά και πέρασε στα... ψιλά τελικά η είδηση αθώωσης Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη; Εσείς δεν ήσασταν που όλα αυτά τα χρόνια έχετε υποβιβάσει τον Ολυμπιακό 35 φορές;

** Κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι δεν τους έβγαινε οπότε προτίμησαν να το περάσουν έτσι το θέμα της αθώωσης. Μην του δώσουν και μεγάλη σημασία. Δεν πειράζει όμως, τους έχει καταλάβει όλος ο κόσμος.

@@ Επίσης δεν αγχωνόμαστε ρε παιδιά, εμείς σας έχουμε εμπιστοσύνη. Πιστεύουμε σε εσάς. Ξέρουμε ότι σε λίγο καιρό όλο και κάτι θα φτιάξετε πάλι για να γράφετε για υποβιβασμό του Ολυμπιακού.

** Και να το γράψετε άλλη μία και να μη γίνει τίποτα γιατί φυσικά θα είναι ψέματα, δεν πειράζει για εσάς θα είναι άλλη μία φορά. Εμείς όμως σας πιστεύουμε και περιμένουμε το κείμενο αυτό.

@@ Περιμένουμε να γράψετε τα δικά σας και να φάτε για μία ακόμη φορά τα μούτρα σας...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ