ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάλι ο Ολυμπιακός είναι ο κακός, ε;

Πάλι ο Ολυμπιακός είναι ο κακός, ε;
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Τι ωραία που περνάμε πάλι! Η αλήθεια είναι πως δεν μας κάνουν να βαριόμαστε ποτέ, έχουν τον τρόπο τους να μας έχουν και εμάς να ασχολούμαστε με διάφορα. Καλό βέβαια είναι αυτό για τη δική μας δουλειά, αλλά δεν είναι καλό για αυτούς...

** Είδαμε την Εθνική με τη Μολδαβία, μας έβγαλε τα... μάτια! Βέβαια εκείνη την ημέρα πήρε η Ελλάδα τη νίκη στο ΟΑΚΑ με το υπέρ της 2-0, οπότε λες άντε προχωράμε...

@@ Λίγα 24ωρα μετά έρχεται και ο αγώνας με το Κόσοβο. Λες δεν μπορεί θα το πάρει και αυτό το ματς η Ελλάδα και ας είναι χάλια. Σιγά τον αντίπαλο άλλωστε. Τους είχαμε νικήσει και εκτός έδρας στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, όλα καλά.

** Έρχεται η ημέρα του ματς, αρχίζει ο αγώνας με τον Φορτούνη ξανά στον πάγκο και ας είχε δύο δοκάρια και μία πάσα για έτοιμο γκολ μέσα σε 20 λεπτά κόντρα στη Μολδαβία. Βλέπεις το πρώτο ημίχρονο λες «μάλλον κουρασμένος από τη δουλειά θα είμαι για αυτό νύσταξα».

@@ Μπαίνει το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα βλέπεις την Εθνική κάτι πάει να κάνει. Έτσι λίγο να κουνηθεί βρε παιδί μου. Τελικά αυτό το... κούνημα κράτησε άντε 10 λεπτά να ήταν.

** Και αρχίζει το... πάρτι! Οι αλλαγές του Φαν’τ Σχιπ, αυτές οι... ονειρικές αλλαγές που έγιναν από τον πάγκο! Μιλάμε ο άνθρωπος πρέπει να ήταν σε άλλο γήπεδο. Τελειώνει και ο αγώνας στο 0-0 και σκέφτεσαι κάτι θα γράψουν δεν γίνεται να το αφήσουν έτσι.

@@ Μπαίνεις στα σάιτ, διαβάζεις εφημερίδες, λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι γράφουν και κάνουν κριτική. Τα σάιτ αυτά τα... αντικειμενικά υποτίθεται τίποτα, χάδι στην Εθνική και τον Ολλανδό προπονητή!

** Και καταλαβαίνεις ότι για αυτούς πάλι ο Ολυμπιακός είναι ο κακός της υπόθεσης. Γιατί οι ρεπόρτερ της ομάδας και όσοι ασχολούνται με τους Πειραιώτες κατηγορούν τον προπονητή της Εθνικής.

@@ Για όλους τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι καλά, κανένα πρόβλημα...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ