ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα πούλαγε ο Ολυμπιακός τον προπονητή του και θα ήταν «ήρεμοι»

Θα πούλαγε ο Ολυμπιακός τον προπονητή του και θα ήταν «ήρεμοι»
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Εντάξει δεν μας κάνει και εντύπωση, απλώς μας επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά. Γιατί εμείς τα λέμε καιρό τώρα και απλά το κάνουν ξανά και ξανά για να βγαίνουμε εμείς σωστοί.

** Φεύγει λέει ο Αμπέλ Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ για την Παλμέιρας. Ναι ο προπονητής ο οποίος θα τους έφερνε ευρωπαϊκό τίτλο. Τον διώχνουν επί της ουσίας, αφού καιρό τώρα του... έσκαβαν τον λάκκο μπας και τον ξεφορτωθούν.

@@ Τώρα ήρθε η πρόταση από την Παλμέιρας και τελικά αποφάσισαν να τον πουλήσουν. Δίνουν έναν προπονητή πριν από ευρωπαϊκό ματς και ενώ έχουν αρχίσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

** Προσοχή όμως δεν λένε ότι τον διώχνουν γιατί δεν τους κάνει, αλλά τον πουλάνε. Έχει σημασία αυτή η διαφορά.

@@ Θα αποτελέσει παρελθόν, λοιπόν, ο Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ και όπως βλέπουμε δεξιά και αριστερά δεν κουνιέται... φύλλο! Τίποτα δεν γράφουν, καμία κριτική στη διοίκηση για την κίνησή της, δεν κάνουν τίποτα.

** Είναι μία απλή Πέμπτη. Ημέρα αγώνα για τον ΠΑΟΚ και έχει ήδη γίνει γνωστό πως ο προπονητής τους θα φύγει. Δεν θα έχουν προπονητή από την Παρασκευή, αλλά είπαμε όλα καλά στον ΠΑΟΚ!

@@ Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι ο Ολυμπιακός θα αποφάσιζε να πουλήσει τον προπονητή του και εκείνοι δεν θα έγραφαν τίποτα! Εδώ γράφουν όταν ο Ολυμπιακός πουλάει ποδοσφαιριστές στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή του κόσμου, την Αγγλία. Και δεν θα έλεγαν-έγραφαν τίποτα για τον προπονητή στην Παλμέιρας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ