ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για τους Άγγλους παίξαμε καλά, αλλά για τους Έλληνες...

Για τους Άγγλους παίξαμε καλά, αλλά για τους Έλληνες...
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Ωραία πράγματα είδαμε για μία ακόμη φορά. Οι Άγγλοι στα δημοσιεύματά τους μία ημέρα μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι, έγραφαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν η μόνη ομάδα που έβαλε δύσκολα στη Σίτι.

** Αποθέωσαν τον Ολυμπιακό για τον τρόπο που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και είναι χαρακτηριστικό πως η Independent έγραψε: «Έπρεπε να κάνει τη Μάντσεστερ να πληρώσει... Την έσωσε ο Ζεσούς».

@@ Αυτά τα έγραψαν οι Άγγλοι. Τους άρεσε ο Ολυμπιακός, του δευτέρου ημιχρόνου το τονίζουμε, γιατί στο πρώτο μέρος το είπαν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές πως η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

** Εδώ στην Ελλάδα όμως είδαν τα πράγματα διαφορετικά. Δεν είδαν τον Ολυμπιακό του δευτέρου ημιχρόνου. Έμειναν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Στην Αγγλία είδαμε αποθεωτικά σχόλια, αλλά εδώ όχι...

@@ Απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου ο Ολυμπιακός κατάφερε να την παίξει στα ίσια και να κυνηγήσει την ισοφάριση, αλλά στην Ελλάδα αυτό δεν το είδαν ποτέ.

** Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα έγραφαν εδώ στην Ελλάδα αν έκανε μία τέτοια εμφάνιση ο ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός μέσα στη Σίτι. Ξέρουμε εμείς τι θα έγραφαν, απλώς ρωτάμε...

@@ Βέβαια εδώ που τα λέμε δεν πρόκειται και ποτέ να παίξουν οι παραπάνω ομάδες με τη Μάντσεστερ Σίτι, διότι οι Άγγλοι παίζουν στο Champions League.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ