ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μην τους βάζετε να γράφουν για Κωνσταντέλια, εκτίθεστε

Μην τους βάζετε να γράφουν για Κωνσταντέλια, εκτίθεστε
Book Small Mobile

Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...

@@ Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Κωνσταντέλιας με τον ΠΑΟΚ, ποδοσφαιριστής από την ακαδημία της ομάδας. Ένας παίκτης ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει ακόμη και Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα. Κανείς δεν έχει αρνηθεί ότι έχει δείξει καλά πράγματα το παιδί.

** Δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του και μπράβο του. Το θέμα βέβαια είναι να έχει και την ανάλογη συνέχεια, γιατί έχουν χαθεί πολλά παιδιά στην πορεία γιατί την... είδαν αλλιώς και δεν δούλεψαν όσο έπρεπε.

@@ Από εκεί και πέρα όμως μέχρι εκεί. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής με μέλλον μπροστά του τον οποίο «έδεσε» ο ΠΑΟΚ. Καλό θα είναι να μη βάζουν τους δικούς τους να γράφουν ότι ο Ολυμπιακός πήγε να τον... κλέψει τον παίκτη!

** Διότι πρώτα απ' όλα δεν έγινε ποτέ αυτό. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή την είχαν... ψάξει για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολήθηκαν ποτέ από μόνοι τους για την περίπτωση του παίκτη και φυσικά δεν έκαναν ποτέ τους και καμία πρόταση για την απόκτησή του.

@@ Άλλωστε ξέρουν καλά στον ΠΑΟΚ πως αν ήθελε ο Ολυμπιακός θα τον είχε πάρει. Γιατί είναι μεγαλύτερη ομάδα και έχει πολλά περισσότερα κίνητρα να προσφέρει όχι μόνο σε έναν νεαρό παίκτη, αλλά γενικότερα στους ποδοσφαιριστές.

** Επίσης όμως καλό θα ήταν να σταματήσουν να γράφουν για... κλοπές ποδοσφαιριστών από τον Ολυμπιακό σε επίπεδο ακαδημίας. Όχι τίποτε άλλο, θα βγουν άλλα προς τα έξω και δεν τους συμφέρει.

@@ Δεν θα είναι ωραίο να πουν κάποιοι τι γίνεται όταν δεν ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους τα παιδιά ή ζητούν παραπάνω πράγματα για να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

** Μείνετε, λοιπόν, στο ότι ανανέωσε ο Κωνσταντέλιας, ένα παιδί με μέλλον, τα υπόλοιπα αφήστε τα...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ