ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρέπει να ξαναγίνει ομάδα! Και πως μπαίνει στα ματς είναι "θέμα"

Πρέπει να ξαναγίνει ομάδα! Και πως μπαίνει στα ματς είναι
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ήττα 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ και κακό κλίμα.

Μάλιστα. Τραγικό δεν τον λες τον Ολυμπιακό. Έκανε ευκαιρίες. Και δοκάρια είχε, έβγαλε και ο Βάτερμαν του ΑΠΟΕΛ αλλά τελειώνει το ματς και έχεις πολλά ερωτήματα. Τελειώνει το ματς. Κάλλιστα μπορεί κάποιος να σου πει «μαγική εικόνα». Εκτιμώ πως θα το έλεγαν πολλοί, αν ο Ολυμπιακός είχε άλλη εικόνα στη ροή του αγώνα. Αν δηλαδή είχε ρυθμό και έβγαινε σωστά μπροστά και όχι με ξεσπάσματα. Γιατί πικρή η αλήθεια, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ασύνδετος.

Εμένα αυτό που με ενοχλεί, είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπαίνουν σωστά προετοιμασμένοι στα ματς. Δεν μπορεί πλέον να είναι σύμπτωση, κάτι γίνεται. Και νομίζω πως την αδυναμία τους την καταλαβαίνουν για τα καλά οι αντίπαλοι.

Με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο βρέθηκες να κυνηγάς, γιατί δεν μπήκες όπως πρέπει στο ματς. Δέχθηκες ένα γκολ νωρίς και έτρεχες. Άσχετα αν το πήρες το ματς. Στη Λάρισα επίσης δεν μπήκε καλά και δεν πρόλαβε να… τρέξει στο τέλος. Και απόψε, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που δεν τον λες και άπειρο ευρωπαϊκά, δέχεσαι ένα γκολ στο 10ο λεπτό. «Αδειάζεις» ψυχολογικά. Η κερκίδα παθαίνει… ψυχολογικό, μαζί και οι παίκτες. Και μετά, τρέξε να αντιδράσεις. Αμ δε…

Από εκεί και πέρα, ανοίγουν θέματα… Στο ραδιόφωνο, έλεγα πως αν δεν μπορέσεις να πάρεις ένα ματς, αυτό ας ήταν με τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει, όμως, να πάρεις την ΑΕΚ. Επιβάλλεται πλέον, γιατί πας σε… άλλο επίπεδο μετά, με το «καλημέρα» μάλιστα του πρωταθλήματος.

Η χρονιά νορμάλ δεν μπορεί να εξελιχθεί, πολύ απλά γιατί δεν άρχισε έτσι. Χρειάζεται διαχείριση του ρόστερ, αλλά εδώ πρέπει πρώτα από όλα ο Ολυμπιακός να ξαναγίνει ομάδα. Έχει χάσει την ταυτότητά του με τα νέα πρόσωπα, περισσότερο πηγαίνει σε ατομικές ενέργειες. Σε ξεσπάσματα… Σου βγαίνουν; Παίρνεις τα αποτελέσματα. Δεν σου βγαίνουν; Ψάχνεις να δεις τι έφταιξε και τι θα αλλάξεις.

Δεδομένα δεν έχει γίνει καλή προετοιμασία. Βγάζει μάτια αυτό από τον τρόπο που κάποιοι ποδοσφαιριστές πηγαίνουν στην μπάλα. Δεν… μπορούν. Δεν γίνεται ο αντίπαλος να σε προλαβαίνει ενώ είσαι δύο μέτρα πιο μπροστά του στην μπάλα. Είναι και θέμα ενέργειας.

Υπάρχει απογοήτευση και το καταλαβαίνω. Στην παρούσα φάση, όμως, το εύκολο είναι να… απέχεις. Το δύσκολο είναι να είσαι την Κυριακή το βράδυ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να στηρίξεις για τη νίκη με την ΑΕΚ. Θα μου πείτε θα λυθούν τα προβλήματά σου με νίκη επί της ΑΕΚ; Ενδεχομένως όχι, αλλά η αλήθεια είναι πως παίρνεις ανάσες. Και κυρίως, βάζεις τα δύσκολα σε έναν βασικό αντίπαλό σου (όπως παρουσιάζεται άλλωστε).

Υ.Γ.: Αυτή η ιστορία με την αλλαγή, νομίζω θα… βασανίσει κόσμο. Τώρα αν ο Μπέντο άκουσε τον κόσμο για τον Μάριν και αποφάσισε να βγάλει τον Φορτούνη, νομίζω ότι η κουβέντα πηγαίνει σε άλλο… επίπεδο.

Υ.Γ.2: Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε ότι ο… ξεζουμισμένος (πριν λίγο καιρό) Ιντέγε, έδωσε τα πάντα.

Υ.Γ.3: Και πως να βρει ψυχολογία ο Φορτούνης; Φαίνεται ότι δεν πιστεύει στον εαυτό του… Δεν σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πασάρει στον Σεμπά.  

Υ.Γ.4: Ας τα ακούσει λίγο ακόμη ο Ντα Κόστα, γιατί ο Μποτία λάμπει από την άλλη. Δυστυχώς την ιστορία στόπερ θα την πληρώνουμε για αρκετό καιρό…

Υ.Γ.5: Θετικό ότι δεν συνέβη τίποτα στην εξέδρα. Να τα καταγράφουμε κι αυτά…

Υ.Γ.6: Δηλαδή αν προκριθεί σενάριο Ουζουνίδη κάποιοι θα κόψουν το γήπεδο; Ρωτάω εγώ τώρα…

Υ.Γ.7: Θρύλος πάντα στα δύσκολα. Έχουμε περάσει τόσα άλλωστε…

Υ.Γ.8: Σιδηρόπουλος ισόβια διαιτητής στα ντέρμπι. Παραγγελία γίνεται, ό,τι θέλουν…

Υ.Γ.9: Εγώ με ΑΕΚ πάντως από την αρχή θα έβαζα τον Μάρτινς…

Υ.Γ.10: Ρητό της ημέρας: «Εκείνο που ξέρω είναι ότι πρωταθλητισμός και υγεία έχουν πλέον αντίθετη πορεία».

Υ.Γ.11: Υγεία να έχουμε και προχωράμε… 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ