ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεβρακωθείτε και άλλο, μπορείτε...

Ξεβρακωθείτε και άλλο, μπορείτε...
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Έχετε σκεφτεί να… παρακαλάτε να μην έχει βάλει ένα γκολ η ομάδα σας; Τι σας γράφω ε; Λες και… τρελάθηκα βραδιάτικα… Και, όμως, ξέρετε πόσα μηνύματα έχω πάρει από φίλους του Ολυμπιακού, μετά τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου; Τον τελικό της ΝΤΡΟΠΗΣ;

Όπως του φίλου Νίκου που μου έγραψε χαρακτηριστικά: «Διονυσάρα μου, ευτυχώς που πήγε δοκάρι η κεφαλιά του Καρντόσο. Ευτυχώς…».

Ο Αλεξί Ρομαό ανοίγει το σκορ στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός προηγείται 0-1 της ΑΕΚ και στο 90ό λεπτό, ο Καρντόσο σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Ανέστη που απλά παρακολουθεί την πορεία της μπάλας. Ο Ολυμπιακός μια… ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί που θα έβρισκε απέναντί του τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, που μέσα σε μικρό διάστημα, νομίζει πως θα κυβερνήσει τη χώρα. Αν και έτσι πως συμπεριφέρεται η κυβέρνηση, δεν είναι… μακριά τα όνειρά του.

Προσέξτε τώρα να δείτε, για να καταλαβαίνετε πως σας «βομβαρδίζουν» τα μυαλά. Και πως κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού, «τσιμπάνε» από την βρώμικη προπαγάνδα τους. Όπως έχω γράψει και στον «Πρωταθλητή», δυστυχώς αυτές τις ημέρες, εκτός από το ποδόσφαιρο, «μαχαιριά» μπήκε και στη δημοσιογραφία… Κατά τα άλλα, εμείς είμαστε τα… κακά παιδιά, που κάνουμε οπαδικό ρεπορτάζ. Έτσι δεν λένε; Χορτάσαμε από αυτούς της… αλήθειας.

Κοιτάξτε να δείτε τώρα…

Υπόθεση παρατηρητή Λασκαράκη…

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, δηλωμένος Παναθηναϊκός στο παρελθόν, κολλητός του Μπέου. Έκανε πανηγύρι που πήρε τον τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, άλλο αν γέλασε ο κόσμος. «Μόνο το κέτερινγκ μας μένει…», έλεγε πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και με στυλ μπροστά στις κάμερες. Για την υπόθεση αυτού του παρατηρητή και όσα υποστήριξε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, κάνοντας την… ουρά του ΠΑΟΚ, διαβάσαμε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών! Ακόμη και για υποβιβασμό έγραψαν και είπαν!

Υπόθεση παρατηρητή Βρακά…

Στη ρεβάνς του ημιτελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παρατηρητής ο Βρακάς της ΕΠΣ Ηπείρου. Με τον γιο του να παίζει στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Δεν βλέπει τίποτα από αυτούς που στα βίντεο φαίνεται να την πέφτουν σε παίκτες του Ολυμπιακού και στον Μοντέστο και τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί τον Μοντέστο και φυσικά τον Ολυμπιακό. Τι διαβάσαμε και τι ακούσαμε και εδώ; Για νέα αφαίρεση βαθμών, που ο Ολυμπιακός θα έφτανε στο -7 ακόμη!

Υπόθεση Πλατανιά (ξύλο με… καθυστέρηση)

Πάμε στην υπόθεση του Πλατανιά. Καταθέτει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αποστολόπουλος. Ένορκη κατάθεση 20 ημέρες μετά, ενώ πριν βέβαια είχε δηλώσει πως δεν είχε δει τίποτα γιατί πολύ απλά δεν ήταν στη φυσούνα του Καραϊσκάκη. Αυτή τη φορά, την… ουρά του ΠΑΟΚ κάνει ο Μαθιουλάκης. Ο πρόεδρος του Πλατανιά δίνει το σύνθημα και πάνε να καταθέσουν. Άλλοι έτσι, άλλοι αλλιώς. Δεν θα μετρήσει ο Μανούσος στα μάτια των προπαγανδιστών. Θα τον μειώσουν. Στην αρχή θα τον χρεώσουν ως πελάτη του δικηγόρου Λίβα, μετά θα κάνουν… τούμπα. Μετά θα χρεώσουν τον Μπανανά στον Ισά, αλλά οι «δικοί τους» είναι οι… Άγιοι. Και φυσικά, ο Μανούσος, ο Μπανανά και όλοι όσοι έχουν πει πως δεν έγινε τίποτα στο Καραϊσκάκη, τα… κακά παιδιά του ποδοσφαίρου.

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα φίλοι μου, πως νομίζετε; Τι διαβάσαμε και τι ακούσαμε και στην υπόθεση με τον Πλατανιά; Πως από τον Ολυμπιακό πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί, ακόμη και να υποβιβαστεί. Δίνουν «μάχη» μάλιστα για να πείσουν τον εισαγγελέα Σιμιτζόγλου, να ασκήσει δίωξη. Φοβερά πράγματα! Δημοσιογράφοι, επιβάλλουν τι θα κάνει ο εισαγγελέας, που καλά-καλά δεν έχει πάρει τις καταθέσεις στα χέρια του!

Πάμε παρακάτω. Το περασμένο Σάββατο σε ένα γήπεδο που σύμφωνα με τον παρατηρητή Λασκαράκη θα μπορούσε να γίνει και τελικός του Champions League, έγιναν απίστευτα πράγματα. Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν ακόμη και σήμερα στο Διαδίκτυο, πραγματικά σοκάρουν. Μαχαίρωμα οπαδού δεν είχαμε δει ποτέ με εικόνα ως σήμερα. Κεφάλια να ανοίγουν με τέτοιες λεπτομέρειες, επίσης όχι. Οπαδός του ΠΑΟΚ μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και από το γήπεδο του… τελικού του Champions League, παίρνει το σημαιάκι του κόρνερ. Με αυτό το σημαιάκι, δίνει μάχες στην αερογέφυρα.

Κάποιοι, έχουν θράσος να χρεώνουν την αποκλειστική ευθύνη στην αστυνομία. Με τον υπεύθυνο να κάνει δηλώσεις και να λέει πως είχαν πει πως ο τελικός δεν έπρεπε να γίνει στο Πανθεσσαλικό, αλλά ποιον να νοιάξει; Το φιάσκο με τα εισιτήρια, πέρασε έτσι. Τα έπαιρναν οι οπαδοί και τα ανέβαζαν στα social media. Πίστευαν αυτοί οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ο Μπέος, ο Λασκαράκης, αλλά και η ΠΔΕ της ΕΠΟ που φέρει τεράστια ευθύνη, πως θα ελεγχθούν οι οπαδοί ένας-ένας και θα περνάνε από χειροκίνητο scanner. Σαν να πηγαίνεις στην ουρά του super market και να περιμένεις στην ουρά ένα πράγμα ρε παιδί μου, αλλά κατά τα άλλα, τελικός σε γήπεδο… Champions League. Μέγας είσαι Λασκαράκη και θαυμαστά τα έργα σου!

Προσέξτε τώρα να δείτε. Γι’ αυτόν τον τελικό της ντροπής, διαβάζουμε και μας λένε, πως δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παρότι οι δύο ομάδες είναι και υπότροπες. Η δικαιολογία είναι ότι δεν είχαν φτάσει οι αποστολές στο Πανθεσσαλικό εκείνη την ώρα. Αλήθεια, μισή ώρα γιατί άργησε να αρχίσει ο τελικός;

Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν «μάχη» για να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας, να υιοθετεί όλα αυτά και στον τελικό της ντροπής, να υπογράφει επώνυμα, πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τις ομάδες. Που μόνες τους έπρεπε να πάνε και να πουν, «εντάξει, τιμωρήστε μας για παραδειγματισμό και δεν θα γίνει τίποτα στο μέλλον».

Το υποθετικό σενάριο με Ολυμπιακό…

Βάλτε τώρα εσείς στο μυαλό σας τον Καρντόσο να έχει κάνει το 0-2 και στο Πανθεσσαλικό να ανεβαίνει ο Ολυμπιακός. Να είχαν γίνει όλα αυτά. «Οπαδικός στρατός», λένε του Ολυμπιακού οι οπαδοί. Αφήνω εκτός τα περί «εγκληματικής οργάνωσης». Ακούς άλλους στα ραδιόφωνα και τη λένε… ρομαντικά, «Ε.Ο.», επειδή έτσι τους είπαν. Βέβαια, έχουμε γίνει και εμείς… μέλη της. «Οι δημοσιογράφοι της Εγκληματικής Οργάνωσης», είναι αυτοί που ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και δεν τους κάνουν τα χατίρια.

Σκεφτείτε να μαχαιρώνονταν, να πλακώνονταν, οπαδοί του Ολυμπιακού! Σας θυμίζω δε, πως έχουν ισχυριστεί ουκ ολίγες φορές, πως η βία υπάρχει λόγω της εύνοιας του Ολυμπιακού. Αυτή «χτύπησε» με drone προφανώς στο Πανθεσσαλικό, δεν εξηγείται αλλιώς.

Έχετε αναρωτηθεί αυτός ο μηχανισμός προπαγάνδας τι θα είχε πράξει σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο; Θα είχε αρχίσει ο τελικός; Τι θα έγραφαν οι παρατηρητές που δρουν κατ’ επιλογή και με βάση τις… παραγγελίες που έχουν γίνει; Θα έβγαζε τέτοια ανακοίνωση η ΠΔΕ της ΕΠΟ; Δόθηκε και πνοή κατά τα άλλα σε αυτό το γήπεδο, σε αυτόν τον τελικό της ντροπής.

Λογικά, δεν θα υπήρχε καν αυτή τη στιγμή το σενάριο κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεσης βαθμών. Γ’ Εθνική θα απαιτούσαν και θα είχαν φτάσει κάτω από τα σπίτια του κάθε εισαγγελέα.

Αν το είχε βάλει ο Καρντόσο βέβαια, τουλάχιστον ο Μαρινάκης δεν θα πήγαινε στο τραπέζι με τον Σαββίδη για να χαμογελάει ο Δρόσος και η υπόλοιπη κομπανία… Αυτά τα γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες. Μόνος του και πάλι μόνος. Απέναντι, όσοι γουστάρουν…

Σκεφτείτε τα παραπάνω, διαβάστε και ξαναδιαβάστε και καταλάβετε τι παιχνίδι στήνεται γύρω σας. Αλήθεια, τον Μελισσανίδη θα τον καλέσει κανένας εισαγγελέας να αποδείξει ποιος έστησε τον βοηθό Καλφόγλου;

Αλήθεια, ξύλο έπεσε μπροστά στα μάτια του Σαββίδη, του Μπέου και του Μελισσανίδη;

Αλήθεια, τα δακρυγόνα μέχρι πότε έπεφταν; Γιατί… έκλαιγε ο κόσμος και ενώ είχαν φτάσει οι αποστολές στο γήπεδο;

Αλήθεια, μπήκε φωτιά στην εξέδρα των φίλων της ΑΕΚ την ώρα που άρχιζε ο τελικός;

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ