ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να παρέμβει εισαγγελέας στην Μπαρτσελόνα!

Να παρέμβει εισαγγελέας στην Μπαρτσελόνα!
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Καλησπέρα και καλή βραδιά…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα. Αν θα ανοίξουμε κουβέντα για τον νέο τεχνικό των Καταλανών, δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι, μεγάλη η κουβέντα. Άσχετο δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει κανείς πάντως. Τώρα, το αν έχει… κόμπλεξ όποτε παίζει στην Κύπρο, πως έβλεπε τον Μήτρογλου, είναι «θεματάκια». Ουσιαστικά, όμως, επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε ζήσει όλοι μας, το διάστημα των δύο θητειών του στον Ολυμπιακό. Ένας άνθρωπος που έψαχνε πολύ από τον πάγκο, που ήθελε να βλέπει βελτίωση. Θα παραπέμψω έτσι σε ορισμένα σημεία, πριν πάμε στο… ζουμί.

-δεν θα ξεχάσω τη μανία του για πίεση ψηλά.

-δεν θα ξεχάσω τις πρώτες του προπονήσεις στην προετοιμασία. Τότε που είχαμε μάθει τους παίκτες να τρέχουν γύρω-γύρω και να γράφουμε «καταπίνουν χιλιόμετρα» και αυτός να βγάζει μπάλες! Άλλες προπονήσεις, άλλο επίπεδο!

-δεν θα ξεχάσω πως έκανε όταν έβλεπε την μπάλα να γυρίζει πίσω στον τερματοφύλακα.

-δεν θα ξεχάσω αυτό το χαμόγελο όποτε ετοιμαζόμουν να τον ρωτήσω αν θα μείνει ή θα φύγει από τον Ολυμπιακό.

Πολλά μπορούμε να θυμηθούμε για έναν τύπο που δεν ήθελε να χάνει ούτε στα… διπλά με τους δημοσιογράφους. «Φώναζε» για μια φάση τότε στο Έρμελο, όταν γινόταν το καθιερωμένο ματς προπονητικού τιμ και απεσταλμένων. Άνετος, ωραίος, άξιζε αυτή την ευκαιρία. Απόψε, ο Βαλβέρδε έκανε τον Ολυμπιακό πιο μεγάλο. Τον πήγε πιο ψηλά, γιατί εκεί, στα αφιερώματα του νέου προπονητή της τεράστιας Μπαρτσελόνα, θα υπάρχει το “OLYMPIACOS FC”. Θα γνωρίζουν όλοι ότι πήρε τίτλους στην Ελλάδα, ότι έζησε μεγάλες στιγμές.

Λογικά, αυτοί οι προπαγανδιστές που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν και «πυροβολούν» τον Ολυμπιακό από το πρωί ως το άλλο… πρωί, θα πρέπει να παραπέμψουν την Μπαρτσελόνα σε εισαγγελείς και σε δίκες!

Μα είναι δυνατόν να παίρνει η Μπαρτσελόνα τον προπονητή που στην Ελλάδα του… χάριζαν βαθμούς; Που του χάριζαν τους τίτλους;

Όχι, δεν είναι δυνατόν! Πρέπει, όντως, να αρχίσουν τα αφιερώματά τους. Έτσι κι αλλιώς έτοιμα τα έχουν. Είναι μια λίστα με λίγα πρόσωπα και συγκεκριμένους όρους που γουστάρουν. «Εγκληματική Οργάνωση», τόλμησαν να βάλουν ακόμη και δημοσιογράφους σε αυτή! Σάιτ, τα πάντα, ό,τι δεν τους κάνει!

Τρέξτε αύριο λοιπόν και πιέστε κανέναν εισαγγελέα στην Ισπανία, ποιος ξέρει, μπορεί να τα καταφέρετε κιόλας! Εδώ έχετε δημιουργήσει άλλες κι άλλες εντυπώσεις με την προπαγάνδα σας. Στοχοποίησατε ανθρώπους, αλλά ποσώς σας ενδιαφέρει.

Παρακολουθεί ο κόσμος. Του Ολυμπιακού σίγουρα. Πλέον σας πήραν χαμπάρι και οι υπόλοιποι… Καλή συνέχεια! Και καλή επιτυχία φυσικά, στον «δικό μας» Ερνέστο Βαλβέρδε. Τον άνθρωπο που με τις γνώσεις του βοήθησε τον Ολυμπιακό, που του άλλαξε επίπεδο και σίγουρα θα μπορούσε και κάτι περισσότερο στην Ευρώπη. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε έναν επιπρόσθετο λόγο για να παρακολουθούμε την Μπαρτσελόνα πλέον. Θα έχει τον «δικό μας» προπονητή, αυτός που θα «τρέχουν» οι εισαγγελείς στην Ισπανία για τα πρωταθλήματά του με τον Ολυμπιακό!

Αν δεν το καταλάβατε, γελάει ο κόσμος μαζί σας! 

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ