ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποιος κοροϊδεύει τελικά; Τρεις στο Βέλγιο και έχουμε και συνέχεια…

Ποιος κοροϊδεύει τελικά; Τρεις στο Βέλγιο και έχουμε και συνέχεια…

Κάτι η εκπομπή στο ραδιόφωνο κάθε μεσημέρι, κάτι στα social media, βγάζω και εγώ κάποια συμπεράσματα. Απλά, όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές, μπορώ να έχω και υπομονή, αλλά και ψύχραιμος να είμαι.

Θυμάμαι τι γινόταν όταν η ομάδα έκανε προετοιμασία στην Αυστρία, στο Ζέεφελντ. Αφήνω πίσω την πρόσληψη Χάσι και ότι ζήσαμε εκείνες τις ημέρες. Στο Ζέεφελντ, καταστροφή. Χωρίς καλές μεταγραφές η ομάδα και με τους Σισέ, Ρισβάνη, Κούτρη μόνο;

«Αν η ομάδα δεν έχει δύο με τρεις παίκτες στο Βέλγιο θα έχει αποτύχει στο μεταγραφικό της πλάνο», έλεγα σε ένα φίλο ακροατή ένα μεσημέρι και ήταν σίγουρος. Ήταν και λίγο… γκρινιάρης. «Εδώ θα είμαστε Διονύση, θα δεις ότι δεν θα πάρουμε κανέναν».

Τι κρατάμε λοιπόν; Στο Βέλγιο το Σάββατο, θα είναι τρεις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Τρεις σπουδαίες μεταγραφές που έγιναν μέσα σε μία εβδομάδα. Από Παρασκευή σε Παρασκευή.

Την προηγούμενη Παρασκευή αποκτήθηκε ο Ταχτσίδης. Κι εκεί γκρίνια! Δεν μπορεί να περιμένει ο οπαδός… Θα βγει στα social media και θα σχολιάσει. Για τον Μαρινάκη, για τους άλλους στη διοίκηση, θα θυμηθεί τον Χάσι και στο τέλος θα γκρινιάξει και γιατί κόπηκε ο Ρισβάνης. Για την ιστορία, πολύ καλός στόπερ, δεν αλλάζει η άποψή μου. Απλά όχι κοντά στα χαρακτηριστικά του στόπερ που θέλει ο προπονητής.

Ακολουθεί η απόκτηση του Εμενίκε από την Φενερμπαχτσέ. Σέντερ φορ με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί αυτή την Παρασκευή και ο Καρσελά. Ένας ποιοτικός εξτρέμ που θα βοηθήσει τα μέγιστα σε μια θέση που πέρσι η ομάδα πόνεσε πολύ.

Ταχτσίδης, Εμενίκε και Καρσελά λοιπόν στο Βέλγιο. Και προσέξτε, έχουμε και συνέχεια. Η ομάδα είναι κοντά σε στόπερ, κοντά στον Οφόε, πάντα ανοιχτό το θέμα του Ζιλέ, μπορεί να φέρει και άλλον επιθετικό!

Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον; Μήπως θέλετε να μπούμε και στη διαδικασία σύγκρισης των μεταγραφών;

Τον Παναθηναϊκό πολύ τον λυπούνται πλέον για τα οικονομικά του. Δείχνουν αδιάφοροι και οι οπαδοί του, άρα δεν τίθεται κουβέντα…

Στην ΑΕΚ, ελεύθεροι και μάξιμουν μεταγραφή ο στόπερ από την Έμπολι, με 400.000 ευρώ! Η… υπέρβαση! Αλλά εντάξει, δεν πρέπει να ασχολούμαστε εμείς. Θα περιμένουμε μόνο από τους «ειδικούς» σε θέματα Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, να μας αναλύουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Χάσι και πως ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω…

Να υποθέσω ότι στον ΠΑΟΚ οι οπαδοί του είναι ικανοποιημένοι από τις μεταγραφικές κινήσεις, έτσι; Α! Γύρισε και ο Μακ, αυτός που έφυγε… αηδιασμένος λόγω… διαιτησίας.

Ο Ολυμπιακός μάγκες μου βελτιώνεται για τα καλά. Διαπιστώθηκαν τα λάθη και γίνονται σοβαρές κινήσεις. Με το χέρι να πηγαίνει για τα καλά στην τσέπη, έτσι; Και όχι νούμερα που τα βλέπουν κάποιοι φανταστικά. Τα γράφουν στο εξωτερικό…

-1.000.000 ευρώ για τον Ταχτσίδη

-2.500.000 ευρώ στην Φενέρ για Εμενίκε

-2.500.000 ευρώ στην Γρανάδα για Καρσελά

Αφήνω εκτός τα συμβόλαιά τους και εφορία για να μη.. ζαλιστούν κάποιοι από "απέναντι".

Τα χρήματα για Κούτρη, Ρισβάνη είναι… ρέστα, ε; Να μην τα παραθέσω αυτά, γιατί είναι κοντά στις μεταγραφές τους.

Το μενού επαναλαμβάνω, έχει και συνέχεια…

Ο στόχος είναι ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League και θα χρειαστεί και τον κόσμο του σε αυτή την προσπάθεια.

Άλλωστε πολλοί «γκρινιάρηδες» τις τελευταίες ημέρες έχουν… εξαφανιστεί από τα social media. Μαζί και οι ψεύτικοι λογαριασμοί. Θα επιστρέψουν σε καμιά… ισοπαλία λογικά. Πάμε για τα επόμενα…

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε…

Υ.Γ.2: Ευχαριστώ και από εδώ για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Να σας έχει καλά ο Θεός…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ