ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπράβο στον κόσμο, τώρα... Αστέρας!

Μπράβο στον κόσμο, τώρα... Αστέρας!

Έγινε η δουλειά στο μπάσκετ. Με μια επιβλητική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον Παναθηναϊκό και έχει πλέον το προβάδισμα στο να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Παίζει το ρόλο του κι αυτό. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέβασαν ρυθμό, δεν γινόταν να πάνε και στο… φουλ ως το τέλος. Υπάρχει βλέπετε και το ματς με την Ρεάλ στη Μαδρίτη, εκεί που θα χρειαστεί ενέργεια.

Από εκεί και πέρα, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ. Ναι, ευνόησε το γεγονός ότι νίκησε η ομάδα. Δεν έγινε το παραμικρό, όμως και ήταν ένα μεγάλο τεστ. Έτσι πρέπει. Η ομάδα να κερδίζει σε όλα τα αθλήματα και ταυτόχρονα να κερδίζει και στην εξέδρα. Να είναι αυτή που πρέπει η ομάδα, να είναι και αυτός που πρέπει ο κόσμος.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν πως μπορεί να γίνει μεγάλο ματς χωρίς να ανοίξει… μύτη. Άλλοι δυστυχώς δεν το αντέχουν αυτό, να γίνει ένα ματς κανονικά. Μακάρι να καταφέρουν όλοι να μπουν σε αυτό το ρυθμό, να γίνονται κανονικά τα ντέρμπι. Ο κόσμος του Θρύλου επαναλαμβάνω πως πέρασε ένα σημαντικό τεστ, τώρα πάμε για τη συνέχεια.

Πάμε τώρα στα… δικά μας. Την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Ματς δύσκολο. Ο Αστέρας ενισχύεται, πάντα βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό και πρέπει να τονίσουμε πως αυτό το Κύπελλο το θέλουμε περισσότερο από κάθε άλλο. Αν άλλωστε όλα πάνε νορμάλ, είναι πιθανό στην τετράδα να δούμε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ας τραβήξουν ό,τι μπαλάκια θέλουν μετά, να πας και στον τελικό και να κατακτήσεις το πιο ωραίο Κύπελλο της ιστορίας.

Ο Σίλβα κάνει τις δοκιμές του. Δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που ως τώρα δεν πολυβλέπαμε. Είδαμε Πουλίδο και Ζντιέλαρ να κερδίζουν πόντους. Θεωρώ πως με τον Αστέρα δεν θα ρισκάρει, θα εμπιστευθεί τις γνωστές λύσεις (π.χ. Σιόβα στην άμυνα, Ιντέγε στην κορυφή) και θα ψάξει το σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Η ρεβάνς άλλωστε, γίνεται την άλλη εβδομάδα στην Τρίπολη.

Υ.Γ.: Έβγαλε εκνευρισμό ο Παππάς. Μα με το μαλλί του Χάκετ να τα βάλει; Λογικό, η ήττα και ο τρόπος φέρνουν γκρίνια. Ούτε σε εμάς δεν θα άρεσε να ήμασταν «κομπάρσοι» στο ματς.

Υ.Γ.2: Τον Τούντορ κράτα Ιβάν, άσε τον Μπερμπάτοφ… Τον Τούντορ στο Καραϊσκάκη!

Υ.Γ.3: Σας άρεσε τώρα ο Σπανούλης ή όχι; Εκεί που έπρεπε, ήταν αυτός που έπρεπε…

Υ.Γ.4: Ο Μιχαλαριάς πήγε καλεσμένος στον Θωμαΐδη. Ο Αλαφούζος το κανόνισε; Ή κανένας άλλος;

Υ.Γ.5: Λέτε να γίνει τίποτα την τελευταία στιγμή; Ποτέ δεν ξέρεις…

Υ.Γ.6: Το φοβερό είναι οι τύποι που ντρέπονται να πουν τι ομάδα είναι και δηλώνουν Ολυμπιακοί για να τους πιστέψουμε. Μην μας υποτιμάτε βρε… ανόητοι!

Υ.Γ.7: Βλέπεις πιτσιρίκια στο Καραϊσκάκη, στο ΣΕΦ… Ωραίες στιγμές, μεγαλώνουν παιδιά μέσα από τις επιτυχίες του Ολυμπιακού!

Υ.Γ.8: Ρητό της ημέρας: «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».

Υ.Γ.9: Έρχονται εκπλήξεις. Λίγες ημέρες υπομονή μόνο… Αν έχεις και καλούς συνεργάτες, τότε παίζεις σε άλλο… επίπεδο.

Υ.Γ.10: Ωραίος ο Χάκετ. Γυάλιζε το μάτι του, έτσι γουστάρουμε εμείς τους «ερυθρόλευκους».

Υ.Γ.11: Υγεία να έχουμε και προχωράμε…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ