ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

VAR(ΕΜΕΝΕΣ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!

VAR(ΕΜΕΝΕΣ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,  ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Πραγματικά είναι συγκλονισμένο όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις εξελίξεις για το VAR. Και είναι και αυτή η φωτογραφία με Παππά, Βασιλειάδη και Γραμμένο, που σε κάνουν να πιστεύεις πως μπορεί να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Τόσο… μπροστά!

Video Assistant Referee (VAR) λοιπόν, ένα έργο που θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τις επόμενες μέρες. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου, ο οποίος θα αναλάβει τόσο την εγκατάσταση του συστήματος, όσο και τη διαρκή προσαρμογή του σε νέες τεχνολογίες και σε τυχόν νέες επιταγές της FIFA.

Τώρα, αν πολλά γήπεδα δεν μπορούν να το εγκαταστήσουν, είναι μια άλλη κουβέντα. Το VAR λειτούργησε φέτος σε αγώνα της ΑΕΚ. Ο Βασίλης Δημητριάδης… υπέδειξε και κατακυρώθηκε γκολ που αρχικά είχε ακυρωθεί! Ο κ. Παππάς μίλησε για «…μια υπηρεσία - κόσμημα για το αγαπημένο παιχνίδι του Έλληνα φίλαθλου, η οποία θα αυξήσει την αξιοπιστία του και θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε στη χαρά του πλέον λαοφιλούς αθλήματος σε όλη την υφήλιο». Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Ο κ. Βασιλειάδης είπε «…γίνεται ένα ακόμα βήμα στο μεγάλο αγώνα που ξεκινήσαμε για τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κρατάω, όμως, την κουβέντα για την ομοσπονδία. «Η ΕΠΟ έχει πολλούς ακόμα αγώνες που πρέπει να κερδίσει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια εξυγίανσης αυτού του πολύπαθου χώρου. Είναι πολύ σημαντικό να φύγουν όλες οι σκιές από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σύστημα VAR είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας Πολιτείας και ΕΠΟ. Θέλουμε να περάσουμε σε μια νέα εποχή».  Εμ βέβαια, είναι η ΕΠΟ του Γραμμένου. Του «δικού μας». Σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη έτσι; Όχι δικά μας λόγια… Αύριο θα αναλύσουμε περισσότερα για το VAR. Θα έχει πλάκα… Όλα τα είχαμε…

* Tο κείμενο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής" την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ