ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνεται για τα καλά ο Ολυμπιακός!

Ψάχνεται για τα καλά ο Ολυμπιακός!
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Τέσσερις μεταγραφές έχει κάνει αυτόν τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός, αλλά όπως φαίνεται δεν θα «κλείσει» έτσι. Ο Χατζισαφί, ο Ιγκόρ, ο Μιραλάς και ο Ίβουσιτς είναι τα νέα πρόσωπα. Από αυτούς, φανέλα βασικού ήρθε να πάρει ο Μιραλάς και το έχει καταφέρει. Ο Γκαρθία δεν δείχνει να… ψήνεται με τον Ιγκόρ πάντως. Ο Χατζισαφί έχει περισσότερες πιθανότητες να τον δούμε. Ο Κροάτης, ήρθε απλά για να συμπληρώσει το τρίο των πορτιέρο.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τα καλά, για να «χτυπήσει» στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Αν δει κανείς και τι έχει τονίσει ο Όσκαρ Γκαρθία τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει η αίσθηση πως κάτι… περιμένει. Πολλές φορές στις μεταγραφικές περιόδους, ειδικά την τελευταία στιγμή γίνονται και «καραμπόλες».

Πουλάς π.χ. ένα δεξί μπακ όπως ήταν ο Φιγκέιρας, ίσως δεις και άλλον. Δεν αποκλείεται, ειδικά όταν δεν φαίνεται ο Ιγκόρ Σίλβα να κερδίζει τον προπονητή.

Όλα ανοιχτά λοιπόν. Λιγότερες από τριάντα ώρες απομένουν και αν έβαζα κάπου τα λεφτά μου, θα πόνταρα στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τις τέσσερις προσθήκες που έχουν κάνει ήδη.

Οι ώρες είναι κρίσιμες, πιθανότατα να υπάρχουν και επαφές. Εν αναμονή λοιπόν, εδώ θα είμαστε να μεταφέρουμε τα νεότερα…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ