ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κόκκινος Βασιλιάς και στις Βρυξέλλες!

Κόκκινος Βασιλιάς και στις Βρυξέλλες!

Καλησπέρα σε όλους. Σε όσους είναι καλά, σε όσους δεν είναι, σε όσους έχουν την… τρέλα τους με τον Ολυμπιακό. Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ρε μάγκες αν υπήρξε μία ημέρα που να μην σκεφτήκαμε κάτι για την ομάδα; Για μια μεταγραφή, για έναν τραυματία, για ένα καλό αποτέλεσμα, την αναμονή ενός αγώνα. Μπα, ε;

Αντίστροφη μέτρηση για το ματς στις Βρυξέλλες. Η αποστολή βγήκε, η ομάδα πετάει και ο Ολυμπιακός μπροστά του έχει ένα ξεχωριστό κίνητρο. Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, μια πρόκριση που αυτόματα θα τον φέρει μια σκάλα πάνω από την περσινή του πορεία.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι εκεί. Πιστός στρατιώτης. Άλλοι από την Αθήνα, άλλοι από άλλες πόλεις της Ευρώπης. Όλοι, όμως, εκεί, πιστοί δίπλα στον Ολυμπιακό και το… φωνάζω για μια ακόμη φορά. Η ζωή προχωράει. Δεν τελειώνει τίποτα σε ένα ματς και αυτή η σειρά με την Άντερλεχτ σε θέλει καλό και στις δύο αναμετρήσεις για να «κλειδώσεις» πρόκριση.

Το redking.gr θα είναι στις Βρυξέλλες. Θα σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στο Βέλγιο, από τη στιγμή που θα φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι», μέχρι και να επιστρέψουν. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε τη μεγάλη ευκαιρία. Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Δεν είναι και η πιο εύκολη. Η Άντερλεχτ έκανε τις κινήσεις της τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Άλλαξε. Έδωσε, πήρε… Πίσω είναι μια ομάδα που έχει δεχθεί και αστεία γκολ. Που αν την προβληματίσεις θα πάει εύκολα στο λάθος. Στη μεσαία γραμμή, ρίχνει το βάρος της. Και όταν είναι καλή εκεί, κάνει φάσεις, σκοράρει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην έδρα της, δεν έχει χάσει. Το διαφημίζουν κιόλας. Για τα ευρωπαϊκά τους ματς, τις νίκες που έκαναν. Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει το καλό του πρόσωπο, μη έχοντας τελευταίο δείγμα γραφής. Γιατί δεν μπορείς να κρίνεις ματς με την ΑΕΚ, όταν μένεις με 10 και 9 παίκτες. Στο Βέλγιο θα χρειαστούν, όμως, πολλά καλά στοιχεία. Ψυχή, καρδιά, τσαμπουκάς με… μέτρο, όλα όσα πρέπει για να γίνει το πρώτο βήμα. Το κάνεις, έρχεσαι μετά από μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη, μπροστά στον κόσμο σου, παίζεις με… 12 και είσαι μια χαρά! Άσε τους άλλους να… τραγουδάνε μετά, να αμφισβητούν, να ψάχνουν ιστορίες για αγρίους.

Υ.Γ.: Λίγο Πουλίδο κόουτς, έστω και λίγο. Το ένστικτο… Κάτι λέει.

Υ.Γ.2: Τους… τρώει κάποιους. Επικίνδυνα. Και ξεχνούν πως το νόμισμα έχει δύο πλευρές. Ακόμη και αν είναι σαν τα χαρτονομίσματα που τους αρέσουν.

Υ.Γ.3: Δεν είναι κακό να βγαίνεις μπροστά. Αρκεί να μπορείς κιόλας. Εκτός και αν είσαι διεκπεραιωτής! Και βολεύεσαι…  

Υ.Γ.4: Δηλαδή έχουν φύγει ο Αγγελίδης, ο Άρνεσεν, ο Βεζυρτζής. Περικοπές κάνει ο Ιβάν ή ψάχνει τη συνταγή όντως για έναν καλύτερο ΠΑΟΚ;

Υ.Γ.5: Την Παρασκευή σας θυμίζω πως έχουμε κλήρωση Κυπέλλου. Πολλοί ζητάτε την ΑΕΚ. Εγώ, βλέπω ΠΑΟΚ.

Υ.Γ.6: Ρητό της ημέρας: «Δεν θα ήταν καλό να σκεφτόμασταν όλοι το ίδιο: Είναι ο ανταγωνισμός που κάνει το άλογο να τρέχει».

Υ.Γ.7: Κόψαμε και την πίτα μας. Άντε και του χρόνου καλά να είμαστε!

Υ.Γ.8: Είναι μεγάλο το στοίχημα. Πολύ μεγάλο…

Υ.Γ.9: Σκέφτεστε να κάνει κατάσταση με κανάλι ο Μαρινάκης; Ε ρε γλέντια…

Υ.Γ.10: Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας με τη φανέλα του Ρομπέρτο. Τρέχει ως τις 26 του μήνα…

Υ.Γ.11: Υγεία να έχουμε και προχωράμε…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ